• Bedrift
    Restaurant Sjøloftet
  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Sted:
    BREVIK
  • Stillingsfunksjon:
    Annet
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Fag- / Svennebrev
  • Arbeidserfaring:
    5-8 år
  • Fylke:
    VESTFOLD OG TELEMARK
  • Arbeidssted:
    BREVIK
  • Land:
    NO
  • Antall stillinger:
    2
  • karriere-kode:
    3707031
  • Se her for andre jobber fra Restaurant Sjøloftet

Spørsmål rettes til

Kristian Bull-Varn

Kokk - sommersesong

Restaurant Sjøloftet

Hotell, restaurant og storhusholdning

Om Sjøloftet

Sjøloftet åpnet i 1983 og holder til i hyggelige omgivelser ved Breviks flotte havnebasseng. Restauranthuset Sjøloftet består i dag av Restaurant Sjøloftet med uteserveringene Lektern og Lektern Lounge, selskapslokalet Verftet og Stålpressa Øl & Vinstue. Vi har også egen gjestehavn med servicebygg, kiosk/ isbar og hotellrom. Sjøloftet er eid og ledet av samme familie i 37 år.

Vårt mål er å være et førstevalg i Grenlandsområdet for gjester som er ute etter topp service samt gode mat- og drikkeopplevelser. Vi har et internasjonalt kjøkken med hovedvekt på fisk, skalldyr og kjøtt i tillegg til smakfulle pastaretter og vår originale pizza fra eget bakeri.Sjøloftet har fire biler for catering til husstander og bedrifter.

Kokk – sommersesong

Vi er på utkikk etter en dyktig, lidenskapelig og erfaren à la carte kokk for sommersesongen 2021. Mulighet for videre ansettelse over sommeren for den rette personen.


Arbeidsoppgaver:

  • Produksjon og anretning av mat fra vår a la carte meny – både for restauranten og take-away/ utkjøring.
  • Sørge for at all mat som serveres er av høyeste kvalitet når det gjelder råvarer, smak og presentasjon.
  • Veilede øvrig hjelpepersonell på kjøkkenet, slik som pizzakokker/ pizzasjåfører.
  • Bidra til å opprettholde et godt internkontrollsystem for kjøkkenet ift. renhold, produksjon og matsikkerhet.


Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kokk med gode kunnskaper om råvarer og IK-mat
  • Relevant erfaring fra a la carte/ restaurantkjøkken – minimum 5 år
  • Forståelse for kjøkkenøkonomi
  • Beherske engelsk språk – både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper:

  • Matinteressert
  • Blid og utadvendt
  • Serviceinnstilt
  • Fleksibel
  • Gode samarbeidsevner
  • Evne til å jobbe raskt, selvstendig, strukturert og systematisk under press.
  • Evne til å gi og motta konstruktive beskjeder/ veiledning


Vi tilbyr:

  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Stabil og trygg jobb
  • Mulighet for fast ansettelse over sommeren
  • Gode arbeidsbetingelser
  • Personalbolig for gunstig månedsleie
  • Stort kjøkken som var nytt i 2017
  • Start omgående


Hvordan søke:

Søknaden sendes pr. mail til kristian@sjoloftet.com. Merkes «Kokk sesong, Sjøloftet»

Legg ved CV med referanser og attester. Beskriv dine styrker og svakheter på kjøkkenet – hva slags fagkunnskaper du har, og hva vi kan forvente. Del gjerne bilder av retter du har laget som best representerer din kunnskap og finesse.

 
  • Bedrift
    Restaurant Sjøloftet
  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Sted:
    BREVIK
  • Stillingsfunksjon:
    Annet
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Fag- / Svennebrev
  • Arbeidserfaring:
    5-8 år
  • Fylke:
    VESTFOLD OG TELEMARK
  • Arbeidssted:
    BREVIK
  • Land:
    NO
  • Antall stillinger:
    2
  • karriere-kode:
    3707031
  • Se her for andre jobber fra Restaurant Sjøloftet

Spørsmål rettes til

Kristian Bull-Varn

Opprett gratis bedriftsprofil:
  • Legg ut alle dine ledige jobber
  • Bestill annonsering i alle kanaler
  • Motta søknader ett sted
Oppgrader om du ønsker flere verktøy:
  • Profesjonell søknadshåndtering
  • Karriere Match - 100.000 kandidater
  • Integrasjoner med HR og fag-systemer