Detaljer

  • Bedrift
    Aarnes Kafeteria
  • Søknadsfrist
    Fremtidig utlysning
  • Sted:
    GVARV
  • Type arbeid:
    Kokk m/fagbrev
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Antall stillinger:
    1
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Fag- / Svennebrev
  • Arbeidserfaring:
    Ønskelig, arbeidserfaring kan kompangsere for fag-/svennebrev.
  • Fylke:
    TELEMARK
  • Arbeidssted:
    GVARV
  • Land:
    Norge
  • karriere-kode:
    790445

Kokk

Dette er en fremtidig jobbmuliget som forteller noe om hvilken kompetanse som finnes i bedriften. Den kan ikke søkes på nå, men du kan legge igjen et HINT for å vise din interesse.

Er du den vi leter etter?

“Vi i Aar­nes­grup­pen har en lidenskap vi gjerne vil dele med deg, en lidenskap til god mat laget fra bunnen av, med røtter i norske tradisjoner.”

Vårt grunnkonsept er norsk hjemmelaget tradisjonsmat der vi lager det meste fra bunnen av, alle kjøttkaker og karbonader blir produsert "på huset". Vi har stor spennvidde i vår meny av kjøtt og fisk, samt at vi har både mat i vannbad, men også en stor a'la carte meny. På en gjennomsnitts søndag, som er ukens største dag serverer vi ca. 400 - 500 middag. Vår gode kapasitet og trofasthet til vårt konsept har gitt oss et godt rykte i markedet. Som kokk hos Aarnesgruppen vil du få mulighet til å variere mellom Aarnes Kafeteria, Sjøormen Kro og Senterkroa, om ønskelig.

Catering er en stor del av vår drift. Vi serverer alt fra enkle kalde og varmebretter til skreddersydde menyer i bryllup, bursdager og andre høytidelige og uhøytidelige lag. Vi håndrerer også middagslevering til større stevnearrangement med flere tusen deltakere. Gode porsjoner og punkltig levering setter vi høyt!

En egen selskapsavdeling på huset arrangerer alt fra møter og kurs til bursdag, dåp, bryllup og minnesamvær. Lokalet er ideelt for 60 - 70 gjester.

I 2017 omsatte Aarnesgruppen for nesten 38 millioner kroner og har 60-70 personer på lønningslisten til en hver tid.

Vi søker primært kokk m/fagbrev, men god erfaring kan kompansere for dette. Erfaring fra det norske kjøkken er en fordel, men ikke noe krav. Du må like å jobbe i et til tider hektiskt, men trivelig og kreativt miljø.

Du må kunne beherske godt norsk både skriftlig og muntlig da våre trofaste gjester ofte ønsker å slå av en prat med oss, samt og at du må kunne håndtere inkomne bestillinger som kommer per telefon.