Detaljer

Spørsmål rettes til

knut.mjaland@becksbrasserie.no
tlf: 92210301

Kokk

Kokk
Vi søker etter kokk til vår restaurant Becks Brasserie Drammen. Stillingen omhandler-produksjon og tilrettelegging a la carte.

Arbeidstid inkluderer dag- kvelds- og helgevakter.

Vi søker medarbeidere som:
  • Har fagbrev/relevant erfaring fra kantiner eller á la carte-kjøkken 
  • Jobber i kokke yrket pr i dag
  • Jobber bra i team og er entusiastisk, grundig og kvalitetsbevisst
  • Har minimum 3 års erfaring fra hotell- og restaurantkjøkken 
  • Behersker godt engelsk
  • Inspirerer og motiverer andre
  • Jobber selvstendig og er opptatt av god hygiene

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Produksjon og tilberedning
  • Kvalitetssikring
  • A la carte – kjøkken og selskaper
  • Variert arbeidstid – både dag-, kveld- og helgeskift

Vi kan tilby:
  • Ansvarsfull jobb med varierte oppgaver
  • Faglige utfordringer 
  • Utviklingsmuligheter
  • Et sterkt konsept 
  • Et interessant og utfordrende miljø 
  • Gode arbeidsbetingelser

Søknaden merkes: kokk og sendes til følgende e-mail: knut.mjaland@becksbrasserie.no
 
Prøv en stillingsannonse på karriere.no
  • 70.000+ unike brukere/mnd
  • Over 70.000 CVer registrert
  • Motta alle søknader ett sted
  • Integrasjon Nav, Finn og lokalaviser
  • Annonsering i sosiale medier