Bedrift
Becks Brasserie & Bar Drammen ASSøknadsfrist
SnarestStillingsfunksjon
LederstillingHeltid/Deltid
HeltidAnsettelsesform
FastBransje
RestaurantUtdanningskrav
Fag- / SvennebrevArbeidserfaring
2-5 årØnsket Språk
engelsk, norskAdresse
3045, DRAMMEN
DRAMMEN
NorgeAndre arbeidssteder
DrammenAntall stillinger
1Kompetanseområder
- kjøkkensjef
- Kokk.
karriere-kode
5067317Se her for andre jobber fra Becks Brasserie & Bar Drammen AS
Spørsmål rettes til
knut.mjaland@becksbrasserie.no
tlf: 92210301
Becks Brasserie & Bar Drammen AS
Er du kokk med ledererfaring og hjerte som banker for det franske kjøkken?
KjøkkensjefRestaurant
Vi søker en dyktig kokk med fagbrev til vår restaurant i Drammen, for fast ansettelse som kjøkkensjef. Becks Brasserie Drammen er en franskinspirert brasserie, der vi følger sesongene og benytter oss av gode norske og internasjonale råvarer og matkultur. Vi tilhører Becksgruppen som samlet omsetter for 60 millioner årlig med restauranter i Skien, Porsgrunn og Drammen.
Kjøkkensjef
Er du allerede kjøkkensjef eller er du en dyktig kokk med ledererfaring fra kjøkken? Er du strukturert og hardtarbeidende? Kan du drive vårt kjøkken og levere både kvalitet og god kjøkkenøkonomi? Da er det kanskje deg vi er på jakt etter. Som kjøkkensjef hos oss blir du del av ett godt arbeidsmiljø, der vi har fokus på servering av god mat og gode opplevelser. Stillingen er operativ og medfører både kvelds- og helgearbeid. Kjøkkensjef jobber i team med restaurantsjef og rapporterer til daglig leder.
Stillingen innebærer varebestilling, ansvar for vaktskjema, produksjon og tilrettelegging a'la carte.
Arbeidstid inkluderer dag- kvelds- og helgevakter.
Arbeidsoppgaver
- Daglig drift av kjøkken
- Personalansvar
- Kvalitetsansvar og kontroll
- Kostnadskontroll
- IK-mat
- Bemanning og vaktplan
- Varebestilling
- Varetelling
- Organisere alt arbeid med produksjon, klargjøring, anretning, utporsjonering og servering av mat/måltider
- Sørge for at mat som blir servert til en hver tid oppfyller våre krav til kvalitet både når det gjelder råvarer, smak og anretning på tallerken
- Ansvar for vask, rengjøring og oppvask, i henhold til hygieneforskrifter og internkontroll
- Samarbeide med daglig leder og restaurantens medarbeidere for å gi gjesten den beste opplevelsen
Kvalifikasjoner
- Fagbrev som kokk
- Beherske engelsk språk muntlig og skriftlig.
- Ha god helse og være i god fysisk form.
- Minst 5 års relevant arbeidserfaring
- Personlige egenskaper
- Strukturert og serviceinnstilt
- Økonomisk innsikt
- Erfaring med skiftlederansvar
- Løsningsorientert
- Gode samarbeidsevner og personlig integritet
- Evne til å både gi og motta veiledning
- Kunne arbeide selvstendig og strukturert
Vi tilbyr
- Et sterkt konsept
- En trygg arbeidsplass
- Et interessant og utfordrende miljø
- gode arbeidsbetingelser
- Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
- Egen bedriftshelsetjeneste
Bedrift
Becks Brasserie & Bar Drammen ASSøknadsfrist
SnarestStillingsfunksjon
LederstillingHeltid/Deltid
HeltidAnsettelsesform
FastBransje
RestaurantUtdanningskrav
Fag- / SvennebrevArbeidserfaring
2-5 årØnsket Språk
engelsk, norskAdresse
3045, DRAMMEN
DRAMMEN
NorgeAndre arbeidssteder
DrammenAntall stillinger
1Kompetanseområder
- kjøkkensjef
- Kokk.
karriere-kode
5067317Se her for andre jobber fra Becks Brasserie & Bar Drammen AS
Spørsmål rettes til
knut.mjaland@becksbrasserie.no
tlf: 92210301