Detaljer


Food & Beverage - ansvarlig

Bårshaug Herregård søker en dyktig og kreativ F&B-ansvarlig som ønsker å videreutvikle vårt fokus på gode mat- og drikkeopplevelser. Du elsker unike steder og gode opplevelser, og er genuint opptatt av god og personlig gjesteservice og store matopplevelser.

Som Food & Beverage - ansvarlig sitter du i ledergruppen og har sammen med øvrige avdelingsledere det operasjonelle ansvaret for hotellets avdelinger. Stillingen innebærer både operative og administrative oppgaver.

Ansvarsområder

  • Kvalitetssikre og følge opp både den daglige driften og større arrangement.
  • Ansvarlig for oppfølging restaurant, bar og konferanseavdelingen.
  • Utarbeide planer og årshjul for restaurant- og kjøkken i samarbeid med kjøkkensjef med særlig fokus på råvarer og driftsrutiner.
  • Utvikle nye konsepter for selskap, restaurant, bar, kurs og konferanse i samarbeid med kjøkkensjef og hotellets ledelse.
  • Motivere til økt kvalitet i teamet gjennom god opplæring, oppfølging, interne konkurranser med mer.
  • Budsjett- og resultatansvar i restaurant. Holde fokus på varekost, driftskostnader og personalkostnader.
  • Innkjøp og lager av drikke og driftsmateriell, varebestilling og varetelling. Kontaktpunkt opp mot ulike leverandører og samarbeidspartnere
  • Kontrollere at gjeldende internkontrollsystemer følges og oppdateres.
  • Arbeide i henhold til bedriftens visjon og verdier. Bidra til å styrke bedriftens identitet og omdømme og være en god sparringspartner for kjøkkensjef og øvrig lederteam.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker deg som har kunnskap om mat og drikke og interesse for Trøndelag som matregion. Som leder er du engasjert og inkluderende, og gir dine kolleger gode forutsetninger for å utvikle- og motivere både deg selv og andre.

  • Blid, serviceinnstilt og kvalitetsbevisst.
  • Relevant utdannelse og/eller erfaring fra hotell og/eller restaurant, fordel med tidligere ledererfaring.
  • Systematisk og strukturert. Du trives med hektiske arbeidsdager og brenner for å levere kvalitet på mat og service.
  • Gode lederegenskaper. Du er tydelig i kommunikasjon med dine medarbeidere og forstår viktigheten av å lede gjennom andre.
  • Behersker godt norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
  • Resultatorientert og har god økonomisk forståelse.

Du vil være ansvarlig leder for restaurant, bar, kurs- og konferanse, og jobbe tett sammen med kjøkkensjef både på fag og personal, og bidra til utvikling i tråd med hotellets satsning på lokalmat fra Orkdalsregionen.

Vi tilbyr en spennende og variert jobb i en bedrift i utvikling.

  • Gode betingelser.
  • Et trivelig og stabilt arbeidsmiljø.
  • Karrièremuligheter og personlig utvikling.
  • Muligheten til å være med på å utvikle Trøndelag som matregion og sette fokus på lokale råvarer hos Orkdalsregionens største reiselivsbedrift.

Ser du på dette som en mulighet til å utvikle karrière, men ikke bor i Orkanger eller omegn, kan vi være behjelpelig med midlertidig bosted i en oppstartsfase.

Søknadsfrist: 17. oktober 2019

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Magnus Müller Lysholm hos Bårdshaug Herregård på tlf. 977 89 981 eller Jorunn Løseth hos Fremo Bemanning & Utvelgelse på tlf. 907 90 311.

Alle henvendelser til Fremo vil bli behandlet konfidensielt også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig i innledende fase.