• Bransje
    Kjøtt og kjøttvarer - Produksjon
  • Bedriftstype
    Privat aksjeselskap
  • Organisasjonsnummer
    979470304
  • Årlig omsetning
    60 mill
  • Antall ansatte
    20
  • Opprettet år
    1989
  • Nettside
    Toma mat AS
  • Adresser
    Longhammarvegen 30
    5536  HAUGESUND
  • Sosiale medier

Toma mat AS oppføring hos:

Toma mat AS

Toma Mat AS holder til i trivelige lokaler på Raglamyr, et handelssenter 5 km sørøst for Haugesund. Vi er 20 ansatte og vi produserer pålegg, bacon og andre relaterte produkter i tillegg til pinnekjøtt, fenalår og andre sesongbaserte produkter.

Toma Mat As har i de senere årene investert i nytt utstyr for å produsere høy kvalitet pålegg og bacon. Dette er i tråd med de strategivalg som bedriften har besluttet. Vi skal satse mer på pålegg og bacon typer til kjeder og catering. I tillegg skal vi oppretthold egne merkevarer lokalt.

Vi produserer den meste innen pålegg og bacon. Våre viktigste kunder er kjeder og storhusholdning.

Vi er opptatt av innovasjon og bruker mye tid på produktutvikling og nye prosesser. Vi følger med i trender og kundekrav.

Vi legger stor vekt på kvalitet og er sertifisert ihht ISO 22 000-2005.

Historikk

Toma Kjøttindustri AS har en lang og tradisjonsrik historie. Bedriften ble etablert i1963 av Torvald Kyvik og Magne Svinelid. Bedriften holdt til på Avaldsnes i Karmøy kommune. I 1989 ble bedriften endret til Toma Mat AS, dagens eiere tok over og arbeidet med å etablere nye produksjonslokaler ble startet. I 1996 åpnet bedriften i nye lokaler på Raglamyr i Haugesund kommune.

Lokalene ble i 2000 og 2008 utvidet til det arealet som er i dag. Ca. 4500 kvm topp moderne produksjonslokaler.

Toma Mat As har i de senere årene investert i nytt utstyr for å produsere høy kvalitet pålegg og bacon.


Bli med i vår Kandidatbank

Synes du vår bedrift ser spennende ut? Meld din interesse, vi vil gjerne ha deg i vår Kandidatbank. Stå først i køen og bli kontaktet når vi trenger folk.

 

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.