Bakehuset Nord-Norge AS
Bakeriet i Tromsø ble etablert i 1971, som «Asbjørns bakeri». I 1980 ble produksjonen flyttet til Langnes, navnet ble endret til Bakehuset – og driften ble lagt om til industriell produksjon. Endringen til industriell produksjon kan gjerne betegnes som «den første revolusjonen», og «den andre revolusjonen» oppsto i 2001, etter at grunnlegger Asbjørn Hansen solgte virksomheten til Kjetil Emil Olsen. Den revolusjonerende endringen besto i å følge utviklingen i dagligvaremarkedet, der konkurransen for lokale leverandører over år hadde blitt langt tøffere. Svaret på utfordringen besto i å kjøpe opp flere lokale bakerier, og på den måten styrke egen posisjon som leverandør.
Bakeriet i Tromsø ble kraftig oppgradert i 2013/2014. Brann i produksjonslokalene på Langnes, og oppkjøp av det nyetablerte Goman-bakeriet, førte virksomheten inn i topp moderne lokaler på Skattøra, som med enkelte justeringer er tilpasset produksjonen til Bakehuset Nord-Norge.
Gå med i vår kandidatbank
Tycker du att vårt företag ser spännande ut? Anmäl ditt intresse, vi vill gärna ha dig i vår kandidatbank. Ställ dig först i kön och bli kontaktad när vi behöver folk.
Lediga tjänster
Vi har inga lediga tjänster just nu.