Detaljer

  • Bedrift
    Coop Norge SA
  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Sted:
    Fauske, Nordland
  • Stillingstype:
    Natt
  • Bransje:
    Varehandel Engros
  • Utdanningskrav:
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring:
    Ønskelig
  • Fylke:
    Nordland
  • Arbeidssted:
    Fauske, Nordland
  • Land:
    NORGE
  • Antall stillinger:
    1
  • karriere-kode:
    2433934
  • Se her for andre jobber fra Coop Norge SA

Avdelingsleder konditori til Goman Bakeri Nordland

Vi etablerer oss og bygger nytt bakeri på Fauske i Nordland. Til å lede vårt konditori søker vi en fagperson med erfaring fra konditorivirksomhet. Du skal drive sikker produksjon, med fokus på kvalitet i leveransene. Rett kandidat er strukturert, kreativ og entusiastisk. Avdelingslederen har det daglige ansvaret for konditoriet. 

Sentrale arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Gjennomføre sikker konditoridrift med god forvaltning av egen avdeling og medarbeidere.
  • Planlegge og gjennomføre stabil produksjon og leveranser av daglige bestillinger, kampanjer og sesonger.
  • Sikre effektiv drift, med gode bemanningsplaner og skiftordninger innenfor gjeldende lover og regler.
  • Bidra til at bakeriets strategi er kjent og etterleves i egen avdeling, samt at økonomiske mål nås.
  • Påse at produktene lages i henhold til resepter, og innenfor gjeldende regler for matsikkerhet.
  • Holde kontroll på råvarelager og gjøre varebestilling i henhold til sortimentslister og behov.
  • Sikre at bakeriets rutiner tilknyttet HMS, kvalitet og matsikkerhet er kjent og etablert i avdelingen.
  • Daglig renhold og rydding av egen avdeling i henhold til krav og instrukser.
  • Oppfølging av medarbeidere, gjennomføre medarbeidersamtaler og sykefraværsoppfølging.
  • Påse at avdelingen har rett kompetanse, og at alle medarbeidere har fått tilstrekkelig opplæring.
  • I samarbeid med bakerisjef sikre implementering og kontroll av matsikkerhet for bakeriet.

Den ønskede kandidaten har:

  • Erfaring fra konditorivirksomhet, og kjennskap til produksjonsutstyr og -prosesser.
  • Ledererfaring, gjerne fra ledelse av bakeri- eller konditorivirksomhet.
  • Fagbrev som konditor eller fra annet næringsmiddelområde.
  • God kunnskap om matsikkerhet og næringsmiddelproduksjon.
  • Erfaring fra jobb innen matsikkerhet, herunder god kjennskap til lover og forskrifter.
  • God kunnskap og erfaring i bruk av dataverktøy.
  • Strukturert og med god gjennomføringsevne.

Stillingen rapporterer til bakerisjefen, og inngår i bakeriets ledergruppe.

 
Stillingsannonse på karriere.no
  • 70.000+ unike brukere/mnd
  • Over 75.000 CVer registrert
  • Motta alle søknader ett sted
  • Integrasjon Nav, Finn og lokalaviser
  • Annonsering i sosiale medier