• Bransje
  Annet
 • Bedriftstype
  Privat aksjeselskap
 • Organisasjonsnummer
  975800857
 • Antall ansatte
  3-400
 • Opprettet år
  1995
 • Nettside
  Inventum Holding AS

Adresse

Inventum Gruppen Hovekortor
Smedasundet 92
5527  HAUGESUND

Inventum Holding AS oppføring hos:

Inventum Holding AS

Inventum Gruppen er etablert i november 1988, og er en lokalt forankret aktør innen restaurantbransjen i Haugesund, Karmøy og Bergen. Vår målsetting er å tilby hyggelige treffsteder med god stemning og høy kvalitet til våre gjester. Vi driver veldrevne steder med unike konsepter som treffer bredt i markedet. Catering og Evens for næringslivet utgjør en stadig økende andel av vårt tilbud. Inventum Gruppen hadde i 2017 en samlet omsetning på 170 000 000 kr, og sysselsetter ca 300 medarbeidere.

Vi har 30 års erfaring og lever opp til vårt slagord «Me fikse det..».

Cafe Amanda

Cafe Amanda er et uformelt serveringssted som serverer rundstykker, smørbrød og mange gode varmretter bygget på norsk husmannskost.

Cafe MM

Byens treffsted nr 1. både på dagtid og kveldstid. Cafe MM er lokalisert på Indre kai i Haugesund med tilhørende stor uterestaurant på kaiplanet.

Cafe MM Amanda

Det siste tilskuddet i MM familien. Vi har gjenskapt det hyggelige MM-miljøet midt i hjertet av Amanda Storsenter. .

Cafe MM Kopervik

Det siste tilskuddet i MM familien. Vi har gjenskapt det hyggelige MM-miljøet midt i hjertet av Kopervik.

Cafe MM Oasen

Vi har gjenskapt det hyggelige MM-miljøet midt i hjertet av Oasen Storsenter.  

Lille Blå

En time før midnatt åpnes den friskeste nattklubben på Indre kai. Som den eneste nattklubben med 18 års aldersgrense har vi live DJ’s med den nyeste musikken, blandet med de gode klassikerne.

Flytten

Velkommen til Flytten Pub, puben som ligger midt i lysløypen på indre kai i Haugesund. Dette er definitivt plassen for deg som liker Rock’n Roll! Våre Dj’s spiller kun gamle slagere som alle kan. Her er det stor allsang faktor. Vi har biljiardbord for de som liker å gjøre kvelden litt ekstra spennende.

Il Forno

IL FORNO betyr «Ovnen». I vår restaurant bakes pizzaen i en unik steinovn fra Italia. I tillegg til pizza serverer vi en stor pastameny samt mange tradisjonelle hovedretter fra Italia. For at du skal kunne nyte den originale smaken, importerer vi de fleste av våre råvarene direkte fra Italia.

Il Forno Amanda

Midt i et av norges største og travleste kjøpesenter har vi en restaurant som kan gi deg mat fra det italienske kjøkken. Med topp råvarer rett fra Italia og mat fra steinovn, gir vi deg den perfekte matopplevelsen i den ellers travle hverdagen.

Mackkjelleren

Mackkjelleren er puben i byen med mest sjarm og atmosfære – det ultimate treffsted. Her kan du ankomme alene eller sammen med en gjeng, og du treffer alltid folk i alle aldre.

Ovenpaa

Ovenpaa er Karmøys nyeste og kuleste nattklubb. Vi har åpent hver lørdag med hipp DJ, stort dansegulv og øyas største og beste cocktailmeny. Dette er Karmøys treffsted nummer én.

Push

Push er nattklubben med store sittegrupper som samles i et unikt dansegulv. Her er det en eksklusiv stemning med høy partyfaktor. Lokalet er topp moderne og totalrenovert i 2016.

Rouge

Rouge bar & nattklubb finner du i 2. etasje over Mack Kjelleren på Indre kai i Haugesund. På Rouge hører du musikk fra 80-tallet og frem til det siste nye, spilt av kveldens DJ. Du blir møtt med en intim og innbydende atmosfære.

Sebastians

Sebastians er vår nyeste restaurant lokalisert på Indre kai i Haugesund. Vi er en amerikansk-/meksikanskinspirert restaurant og tilbyr alt fra en saftig hamburger, gode biffer og meksikanske retter som fajitas og burritos. Vi har også byens største cocktailmeny.

Sportsbaren

Byens beste sportsbar finner du på Indre kai i Haugesund. Vi kan vise opptil 7 ulike sportsarrangementer på våre tv´er samtidig. Få steder i landet har anledning til vise mer sport samtidig. Vi har tolv 42″ flatskjermer som til enhver tid viser alle typer sport.

WineHouse

Endelig er også loungen / baren for oss voksne på plass på indre kai i Haugesund. Vi har lagt vekt på mange gode sitteplasser inne og på uterestauranten.

Zensa

Byens mest populære nattklubb plassert midt i lysløypen på indre kai i Haugesund. Nattklubben består av to etasjer hvor vi har bar og dansegulv i første etasje, og vår lounge avdeling med bar beliggende i 2. etg. Vi tilbyr byens beste cocktails mikset av byens dyktigste bartendere.


Ledige jobber

Kompetanse i bedriften