Skip links

Superenkel rekruttering
– for alle.

Karriere.no er en komplett annonseløsning for ledige stillinger. Lys ut stillinger og håndter søknader i ett og samme system.

Vi hjelper deg med målrettede digitale kampanjer i de mest relevante kanalene, og sørger for at du treffer best mulige kandidater til din jobb.

Kom i gang nå
Superenkel rekruttering

Treff aktive jobbsøkere

Nå ut til 75.000 aktive jobbsøkere med en annonse på karriere.no. 2.000 nye hver måned.

Les mer

Treff passive jobbsøkere

Treff passive kandidater med en skreddersydd digital kampanje på Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Banner +++

Les mer

Motta alle søknader ett sted

Behandle søknader, hold orden i bunken og kommuniser med jobbsøkere i et oversiktlig system.

Les mer

Velg løsningen som passer din bedrift

Legg ut en jobbannonse på karriere.no eller velg en nettverkskampanje. Lyser dere ut mange jobber, velg Karriere abonnement. Vi kan også lage en skreddersydd løsning tilpasset til bedrift, ta kontakt med oss.

kr3.490/stk

Karriere Annonse
 • Annonse på karriere.no
 • Synlig i 45 dager
 • Motta alle søknader ett sted
 • CV og søknadshåndtering
 • Statistikk m.m

kr899/mnd

Karriere Abonnement
 • Ubegrenset antall Karriere annonser
 • Digital kampanje: 4.990/stk
 • Egen medierådgiver
  —————————
 • Karriere SMB:
 • Søknadshåndtering
 • Karriere Match
  (75.000 kandidater)
 • Karriere HR-integrasjon:
 • Automatisk publisering
 • Motta søknder i egen HR-løsning

Alle priser eks. mva.

2.500 bedrifter i hele landet er på Karriere.no

Vær synlig for aktive jobbsøkere

75.000 jobbsøkerprofiler er registrert på karriere.no. Over 2.000 nye jobbsøkere registrerer seg hver måned. Kandidater kan følge bedrifter, og mottar varsel hver gang det legges ut jobbannonser som er av interesse.
Med en jobbannonse på karriere.no treffer du 20.000 jobbsøkere hver uke. Det er også mulig å komme på toppen av søkeresultatet for å øke synligheten av din annonse.
Det er enkelt å holde orden på alle annonser, statistikk, kjøp av ekstra-kampanjer, mottatte søknader og henvendeler i løsningen.
Jobbannonse på karriere.no
Stillingsannonsering på facebook

Digitale kampanjer for passive kandidater

Mange gode kandidater er allerede i jobb og leser ikke jobbannonser – verken på karriere.no, finn.no eller andre steder.
Vi lager målrettede annonse-kampanjer som treffer passive kandidater på Facebook, Google, LinkedIn, Instagram og på lokale og nasjonale aviser – overalt hvor man ferdes på nett.
Vi har samlet data om digital adferd i arbeidsmarkedet og jobbsøkere som du får nytte av (datadrevet og optimalisert). Vi utformer kampanjene for deg, sikrer at den vises til den rette målgruppen og A/B-tester buskapet for best mulig resultat. Vår oppgave er å gi deg flere og bedre kandidater til din jobb.

Motta alle søknader ett sted

Hold orden på henvendelser og søknader på en oversiktlig og enkel måte. Sorter, ranger, noter og kommuniser direkte i systemet, og velg den rette kandidaten for din ledige jobb. Du har full kontroll på hele rekrutteringsprosessen fra A til Å.
Gjør slutt på at eposter, brev og henvendelser kommer bort og/eller ikke blir besvart.
Hele løsningen er enkel og intuitiv å bruke, og du trenger verken opplæring eller kurs.
Motta søknader og chat

Integrert med ditt HR-system

Karriere.no er integrert med flere HR-systemer. Alle jobbutlysninger kommer automatisk ut som jobbannonser på karriere.no. Du trenger ikke å endre rutiner eller logge deg inn andre steder. Annonsene legges ut og oppdateres automatisk via integrasjonen.
Alle jobbsøkere blir sendt til ditt HR-system. Du mottar og håndterer alle søknader som vanlig. Du vil ikke merke noen forskjell.
Mer informasjon

Guide til digital markedsføring

Last ned vår guide til hvordan du kan bruke digitale og sosiale kanaler for å nå ut med en annonsekampanje for din neste ledige jobb. Og litt om hva du må tenke på før du setter i gang.
Last ned guiden

Kontakt oss for mer informasjon