Skip links

Når du trenger nye ansatte, så gjør vi det enkelt for deg

Rekruttering fra A til Å 
1. Lys ut jobben på Karriere.no
2. Match jobben med over 90.000 kandidater
3. Få hjelp til digital annonsering som virker
4. Hold orden på alle søknader og velg den rette til jobben

Alt i en effektiv og enkel løsning

Prøv oss i 30 dager
Prøv Karriere.no
Effektiv rekruttering

Karriere JobbMatch

Match dine ledige jobber med 90.000 kandidater direkte. Få oversikt over de som passer din bedrift og start dialogen i Karriere.no.

Se video

Rekrutteringsverktøy

Behandle søknader, hold orden i bunken og kommuniser med jobbsøkere i et enkelt, effektivt og oversiktlig system.

Les mer

Annonsering som virker

Treff dine beste kandidater med en skreddersydd digital kampanje på Finn.no, i lokalavisen, NAV, Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, Banner +++.

Les mer

Karriere JobbMatch - 90.000 registrerte kandidater

Karriere Jobbmatch deg tilgang til de mest relevante kandidatene for din ledige jobb. Til nå har over 90.000 jobbsøkere registrert seg.
Legg ut en jobbmulighet på karriere.no. Løsningen matcher så din ledige jobb mot kandidater i databasen. Du sender en forespørsel til de du finner mest interessante. Når kontakten er opprettet har du tilgang til CVen, og dialogen kan starte. – Enkelt og effektivt.
Demo av JobbMatch
Stillingsannonsering på facebook

Annonsering som virker

Mange gode kandidater er allerede i jobb og leser ikke jobbannonser – verken på karriere.no, finn.no eller andre steder.
Vi lager målrettede annonse-kampanjer som treffer passive kandidater på Facebook, Google, LinkedIn, Instagram og på lokale og nasjonale aviser – overalt hvor man ferdes på nett.
Vi har samlet data om digital adferd i arbeidsmarkedet og jobbsøkere som du får nytte av (datadrevet og optimalisert). Vi utformer kampanjene for deg, sikrer at den vises til den rette målgruppen og A/B-tester buskapet for best mulig resultat. Vår oppgave er å gi deg flere og bedre kandidater til din jobb.
Last ned "Hvordan lykkes med digital jobbannonsering"

Alt du trenger til effektiv rekruttering fra A til Å

Karriere.no gir deg effektivt og enklere rekruttering og sikrer suksess i jakten på arbeidskraft til en fornuftig pris.

Løsningen inkluderer: Ubegrenset med jobbutlysninger, annonsering på karriere.no, match jobben mot alle kandidater på karriere.no, effektivt søknadshåndtering, kommunikasjon med kandidater via meldinger og chat, sikker håndtering av persondata og hjelp til målrettet annonsering som virker.

Kontakt oss for demo eller pristilbud

Gode råd, penger spart

Våre medierådgivere har oversikt over hva som fungerer, og hvordan du kan spare penger på effektive annonser.
Vi er en uavhengig aktør som gir deg råd om hvilke annonsekanaler som gir best resultater. Dette avhenger av målgruppe, geografi, bransje mm.
Vi samarbeider med våre partnere om å gi mest mulig effekt ut av dine annonsekroner: Facebook, Google, Finn.no, Schibsted, Agderposten Medier, Delta Project og flere.
Last ned "Hvordan lykkes med digital jobbannonsering"
Medialab Partnere
Motta søknader og chat

Rekrutteringsverktøy

Hold orden på henvendelser og søknader på en oversiktlig og enkel måte. Sorter, ranger, noter og kommuniser direkte i systemet, og velg den rette kandidaten for din ledige jobb. Du har full kontroll på hele rekrutteringsprosessen fra A til Å.
Gjør slutt på at eposter, brev og henvendelser kommer bort og/eller ikke blir besvart.
Hele løsningen er enkel og intuitiv å bruke, du trenger verken opplæring eller kurs.
Last ned guide "Effektiv rekruttering for SMB"

Karriere JobbMatch

Legg ut en ledig jobb og match den mot alle registrerte karriere-profiler og bedriftens CV-base. Karriere JobbMatch finner frem til den mest relevante. Matchen er basert på hva brukere har lagt inn av jobbønsker, utdanning, erfaring ++ i sin profil.
Du kan kontakte brukeren via meldinger og starte dialogen. Avtal intervju, få tilgang til profil/CV, legg bruker i CV-basen eller motta en søknad. Du velger selv hvordan videre dialog skal foregå. Les mer her
Les mer om JobbMatch

Lister med kandidater som er matchet med din jobbmulighet

Anonyme match Karriere Jobbmatch
Integrasjoner

Integrert med ditt HR-system

Har bedriften allerede et HR-system? Du kan fortsatt bruke oss til annonsering og få flere kandidater. Karriere.no er integrert med flere HR-systemer. Alle jobbutlysninger legges automatisk ut som jobbannonser på karriere.no, og oppdateres via itegrasjonen. Du trenger ikke å endre rutiner eller logge deg inn andre steder.
Alle jobbsøkere blir sendt til ditt HR-system. Du mottar og håndterer alle søknader som vanlig.

Kontakt oss for demo eller pristilbud

2.500 bedrifter i hele landet er på Karriere.no