Brukervilkår for Karriere.no

Gjelder for samtlige tjenester som tilbys av Karriere.no AS (“Leverandøren”) og Karriere.no, (“Nettstedet”). Ved å ta i bruk Karriere.no sine tjenester har du forstått og godtatt våre betingelser om bruk og personvern.

Ved å akseptere våre brukervilkår bekrefter brukeren at han/henne har eller kan få skattekort og arbeidstillatelse i Norge.

Vår behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet retningslinjer i markedsføringsloven og regnskapsloven. Det er frivillig å bli bruker av nettstedet. Behandlingsgrunnlaget for Leverandørens behandling av dine personopplysninger er således ditt samtykke. Leverandøren er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger.

Personopplysninger benyttes av Leverandøren til å administrere ditt kundeforhold i tilfellet som person og bedrift, til å levere deg våre tjenster på Nettstedet, ordrehåndtering, gjennomføring av betaling, svare på henvendelser fra deg, gjøre deg oppmerksom på endringer, og i øvrige sammenhenger der Leverandøren må vite hvem vi har kontakt med. Personopplysninger benyttes også til å markedsføre, tilpasse, forbedre og videreutvikle våre tjenester, herunder gi deg relevant informasjon slik at du kan velge de tjenestene som passer deg best, gi deg tilbud, anbefalinger og sende deg nyhetsbrev, samt sørge for at du får relevant innhold og tilpasset markedsføring.

Leverandøren kan oppbevare all informasjonen du har avgitt i tjenesten, og det du sender til nettstedet.

Du eier dine egne data. Samtidig gir du Leverandøren rettigheten til å bruke dine data i sine tjenester.

Vi garanterer at vi ikke vil distribuere opplysninger om personalia eller ditt unike brukermønster til andre kommersielle aktører, utover det som måtte følge av normal indeksering av søkemotorer og automatiske tjenester som normalt forekommer på Internett. Med mindre det er gitt tillatelse fra Leveradøren har du som bruker ikke lov til å benytte tjenesten til formål som er av kommersiell karakter.

Alle data du har lagt inn i på Nettstedet vil være tilgjengelig i henhold til enhver tids gjeldene regler for synlighet.

Vi deler dine opplysninger med de av våre samarbeidspartnere som deltar i vår leveranse av tjenester til deg. Opplysningene deles kun i den utstrekning det er nødvendig for å levere tjenester til deg. Tredjepartene er pålagt å behandle dine persondata i samsvar med gjeldende regelverk og denne Personvernpolicy. Du samtykker til at Leverandøren kan gi deg informasjon om varer og tjenester som kan være av interesse for deg. Vi vil kunne kontakte deg via e-post, post eller telefon. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ikke lenger ønsker å motta tilbud, nyheter eller informasjon fra oss. Dine opplysninger vil også kunne bli utlevert i lovpålagte tilfelle, som ledd i betalingsinnkreving (inkasso), regnskapsbehandling, eller som følge av pålegg fra relevant offentlig myndighet.

Hvilke personopplysninger Leverandøren behandler om deg avhenger av din bruk av våre tjenester, og kan inkludere blant annet ditt fulle navn, e-postadresse, bostedsadresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, informasjon om utdanning og arbeidserfaring og ønsker om ny jobb/arbeidsgiver, betalingsinformasjon, korrespondanse, svar på brukerundersøkelser, informasjon om programvare og hardware du benytter og din bruk av våre tjenester, herunder IP-adresse. Opplysningene blir samlet inn når du:

  • registrerer deg og benytter våre tjenester
  • gjør endringer i informasjon på din profil/bedriftsprofil
  • gjennomfører betaling, herunder for å kontrollere at betalingskortet er gyldig
  • tar kontakt med oss
  • abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • svarer på kundeundersøkelser eller deltar i konkurranser
  • anbefaler eller mottar anbefaling om våre tjenester fra venner
  • besøker Nettstedet

Dine opplysninger kan bli overført og lagret på et sted utenfor EØS eller bli behandlet av personell som arbeider utenfor EØS, for eksempel i forbindelse med bestilling, betaling eller support. Ved å avgi dine personopplysninger, aksepterer du slik overføring, lagring og behandling. Leverandøren vil treffe nødvendige tiltak for å sikre at dine personopplysninger blir behandlet sikkert og i tråd med denne Personvernpolicy. Leverandøren har etablerte prosedyrer for å håndtere din informasjon på en sikker måte. All informasjon om deg vil bli lagret på sikrede servere, og vi gjør vårt ytterste for å sikre all informasjon fra deg på best mulig måte. Det er likevel slik at informasjon som overføres over Internett ikke er fullstendig sikret, og vi kan derfor ikke garantere mot uautorisert tilgang. Overføring av dine opplysninger til oss via Nettstedet skjer derfor på egen risiko. Alle betalingstransaksjoner blir kryptert med teknologi som holder industristandard. Det er viktig at du holder passordet som gir tilgang til din konto hos oss hemmelig, dette er ditt ansvar.

Leverandøren er ansvarlig for informasjonen som ligger i tjenesten og at brukernes opplysninger håndteres i tråd med Personopplysningsloven. Du kan når som helst melde deg ut av Nettstedet og få slettet din personprofil og bedriftsprofil (firmaprofil). Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og annen teknologi for å bedre brukeropplevelsen på våre nettsider og for å personalisere visse deler av innholdet. Eksempel på informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har anvendt våre nettsider og hvilken nettleser de har brukt. Ved å akseptere brukervilkårene tillater du at Leverandøren kan gjøre sammenstillinger av den informasjonen du har gitt for statistiske formål. Informasjonen vil brukes i uidentifiserbar tilstand.

Leverandøren forbeholder seg retten til å ta bort krenkende eller diskriminerende innhold. Leverandøren kan utestenge brukere som ikke følger disse retningslinjer eller på annet vis misbruker tjenesten.

Vi gjør vårt ytterste for at informasjonen til en hver tid skal være oppdatert og korrekt, men påtar oss ikke ansvar for at innholdet kan være mangelfullt eller uriktig. Vi fraskriver oss således ethvert ansvar for tap som kan oppstå som følge av slike eventuelle feil. Enkelte linker på Nettstedet kan lede til nettsteder som ikke vedlikeholdes eller på annen måte kontrolleres av Leverandøren. Vi tar ikke ansvar for innholdet eller riktigheten i den informasjonen som presenteres på disse sidene.

Alt innhold, herunder tekst, ideer, grafikk og html-kode er opphavsrettslig beskyttet, og kan ikke kopieres eller utnyttes på annen måte uten skriftlig samtykke fra Leverandøren. Hvis Leverandøren blir solgt, eller eierskap blir overført til andre, kan hele eller deler av tjenestens innhold og data som er samlet inn være en del av salget. Du vil fortsatt eie dine egne data og kjøper må forholde seg til denne avtalen.

Nettstedet tilbys som den er («as is») og uten noen form for garanti for tilgjengelighet eller kvalitet. Tjenesten er tilgjengelig hele døgnet, men opphold eller avbrudd kan forekomme som følge av behov for vedlikehold og oppdateringer, eller forhold utenfor Leverandørens kontroll. Leverandøren har ingen erstatningsansvar ovenfor brukere av Nettstedet.

Hvis du bryter betingelsene i disse Brukervilkårene, kan du bli erstatningsansvarlig for tap og kostnader du påfører Leverandøren.

For bedrifter og annonsører

For å forebygge tvister, forbeholder Leverandøren seg retten til å lagre annonser. Som bruker samtykker du til at Leverandøren kan videresende annonser til tredjeparter etter en interesseavveining jjf. personopplysningsloven § 8 bokstav f. Leverandøren kan endre sine regler for personvern og bruk av tjenesten. Kontroller om innholdet er endret en gang i mellom.

Denne versjonen ble sist oppdatert 01.10.2017

Har du spørsmål om Nettstedet eller til Leverandøren er du velkommen til å kontakte oss på support@karriere.no, eller ved å bruke kontaktskjemaet.

Avtalevilkår for Bedrifter

Vilkår og betingelser for leveransen fra Karriere.no er fastsatt i våre standardvilkår som følger med kontrakten.