Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Fjellskål Fisketorget AS

LOKALT OG LEKKERT søker kokker med brennende interesse for lokalmat

Fisk og skalldyr - Detalj

Kokker med brennende interesse for Norsk lokalmat


Lokalt og Lekkert åpnet juni 2016 som en kombinert restaurant og butikk med beliggenhet i mathallen på Fisketorget i Bergen. Vi er opptatt av i de beste lokale produktene laget av bønder med kjærlighet for faget. Vår meny skal være inspirert av disse produktene.

Nå søker vi førsteklasses kokker til LOL.

Ønsker du spennende utfordringer, en mulighet til å forme konseptet sammen med hyggelige gjester og dyktige kollegaer. Som kokk er du del- ansvarlig avdelingens økonomi, kvalitet og service. 

Ansvarsområder i stillingen:

·      Daglig produksjon

·      Menyutvikling til restauranten

·      Salg til våre kunder

·      Varebestilling og lagerkontroll

·      IK-mat, renhold og sikkerhet

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

·      Erfaring fra lignende stilling, og fortrinnsvis fra restaurantkjøkken

·      3-årig høyskole og/eller fagbrev som kokk.

·      Stor kunnskap om norske råvarer og tradisjoner

·      Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk

·      Høyt tempo, yrkesstolthet, gode holdninger og høy moral

·      Norsk og engelsk flytende

·      God økonomiforståelse

 

 Hvem er du?


Vi ser for oss at du er en særdeles dyktig kokk med et godt humør som gjerne smitter over på oss andre. Vi er en glad gjeng som arbeider godt sammen i en hektisk hverdag. Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene. I denne rollen vil du få mulighet til å påvirke utviklingen hos Lokalt og Lekkert og du vil være en avgjørende brikke i helheten for at våre kunder skal få en fantastisk opplevelse.

Dag-/ kveldsarbeid

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet

Eventuelle spørsmål til stillingen kan rettes til Kjell Brattaule, tlf. 920 16 499.