• Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    06.12.2019
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    9925, SVANVIK
    SØR-VARANGER
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    2273229
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 26.11.2019
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Forsvaret

Vil du bidra med å lede kjøkkenet vårt på Pasvik grensestasjon?

Operasjonsstøtteavdeling Høybuktmoen har en spennende og utviklende fast stilling som assisterende kjøkkensjef ved Pasvik grensestasjon i Sør-Varanger kommune. 

Vi ser etter deg som har fagbrev som institusjonskokk, erfaring fra ledelse og som ønsker å være kjøkkensjefens forlengede arm. Som daglig leder / assisterende kjøkkensjef vil du inngå i turnusarbeid ved kjøkken Pasvik. Kjøkkensjef Høybuktmoen blir din nærmeste leder.

Forpleiningsseksjonen ved Operasjonsstøtteavdeling Høybuktmoen består av tre kjøkken. Hovedkjøkkenet ligger på Høybuktmoen, mens det er mindre kjøkken på grensestasjonene Jarfjord og Pasvik. Som assisterende kjøkkensjef må du være villig til å arbeide ved våre øvrige kjøkken ved behov.

 Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Arbeidsoppgaver
  • Ivareta ansvaret for alt arbeid i forbindelse med produksjon, klargjøring, anretning, utporsjonering og servering av mat/måltider
  • Utføre oppvask, vask og rengjøring i henhold til hygieneforskrifter og internkontroll
  • Følge opp kunder og ivareta kassefunksjon.
  • Veilede lærlinger i henhold til utdanningsmål
  • Lede og planlegge forpleiningstjenesten ved Pasvik grensestasjon gjennom å tilrettelegge menyplaner og innkjøp
  • Være kjøkkensjefens forlengede arm ved kjøkkenet
  • Bidra med å utarbeide arbeidsplaner (skift/turnus)
  • Sikre nødvendig bemanning og rasjonell drift med tilgjengelige ressurser
  • Gjennomføre interne kontrollsystemer, planlegge budsjett, følge opp og kontrollere utgifter, regnskap, rammeavtaler, leveranser samt følge opp kunder
Kvalifikasjoner
  • Fagbrev som institusjonskokk eller tilsvarende kokkefagbrev
  • Ledererfaring 
  • Gode datakunnskaper.
  • Minimum 2 års relevant erfaring fra arbeid på institusjonskjøkken 
  • Førerkort klasse B (for bil med manuelt gir)
  • Beherske norsk språk skriftlig og muntlig (søknaden skrives på norsk)
  • Utenlandsk utdannelse og erfaring må være oversatt til norsk av statsautorisert oversetter
  • Den som ansettes må være norsk statsborger og kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG før tiltredelse.
  • Ha god helse og kunne fremlegge tilfredsstillende helseattest før tiltredelse 

Ønskelige kvalifikasjoner

  • Universitet-/høgskoleutdanning innen administrasjon, ledelse, økonomi,  eller som kostholdsøkonom
  • Gjennomført førstegangstjeneste
  • Erfaring fra offentlig forvaltning og Forsvarets datasystemer, blant annet SAP
Personlige egenskaper
  • Arbeide godt sammen med andre
  • Fleksibel, serviceinnstilt og nøyaktig
  • Evne til helhetsoversikt
  • Evne til å gi og motta veiledning
  • Kunne arbeide selvstendig og strukturert
Vi tilbyr
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer
  • Gode pensjons- og velferdsordninger med blant annet mulighet for trening i arbeidstiden, og egen bedriftshelsetjeneste
  • Lønn etter Statens lønnsregulativ som assisterende kjøkkensjef, kode 1123, ltr 51 - 57, pt. kr 456.400 – 504.700 brutto per år, avhengig av kvalifikasjoner. Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse.
 

  • Bedrift
    Forsvaret
  • Søknadsfrist
    06.12.2019
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    9925, SVANVIK
    SØR-VARANGER
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    2273229
  • Se her for andre jobber fra Forsvaret
  • Oppdatert 26.11.2019