Detaljer

  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Bedrift
    Bien
  • Sted:
    BERGEN
  • Type arbeid:
    Lederstilling
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Antall stillinger:
    1
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Ønskelig
  • Arbeidserfaring:
    Påkrevet
  • Ønsket Språk:
    Engelsk, norsk
  • Fylke:
    HORDALAND
  • Arbeidssted:
    Bergen
  • Land:
    Norge
  • karriere-kode:
    365646

Spørsmål rettes til

  • Emilie Hammer

Bien Centro søker restaurantsjef

Bien Centro er på jakt etter en ny restaurantsjef.

Centro er vårt italienske hjertebarn, plassert i lokalene til KODE midt i Bergen sentrum. Her serverer vi deilig italiensk pasta og napolitansk pizza.

Restauranten er en del av Bienfamilien, bestående av Centro, selskapslokalet og Snackbaren på Danmarksplass, og tapasbaren Basar på Kjøttbasaren.


Vi er på jakt etter restaurantsjef med:

Ledererfaring

Rikelig servitør/barerfaring

Erfaring fra systematisk ledelse, gjerne fra større restaurant/hotell.

Godt humør, og gode samarbeidsevner.


Vi kan tilby:

En meningsfylt jobb hvor du får brukt faget og samtidig utvikle mennesker

Innholdsrike dager med høy aktivitet

Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger

Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Ryddige arbeidsforhold

Spennende utfordringer og utvikling


Synes du det høres interessant ut? Send søknad med en liste over topp 5 matretter, topp 5 filmer og topp 5 album og CV på e-post til emilie@bienbar.no 

Merk søknaden restaurantsjef

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt


Bien Centro is looking for a new restaurant manager.

Centro is our Italian restaurant, located in the premises of KODE in the center of Bergen. Here we serve delicious Italian pasta and Neapolitan pizza.

The restaurant is part of the Bien family, consisting of Centro, Selskapslokalet and Snackbar at Danmarksplass, and the tapas bar Basar at Kjøttbasaren.


We are looking for restaurant manager with:

Management experience

Plenty of waiter / bar experience

Experience from systematic management, preferably from larger restaurant / hotel.

Good mood and good working skills.


We can offer:

A meaningful job where you can use your skills, and also develop other people

Exiting days with high activity

Good work environment with nice colleagues

Competitive salary arrangements

Good working conditions

Exciting challenges and development


If this sounds interesting do not hesitate to apply. Send me a CV and application that includes your top 5 dishes, top 5 movies and top 5 albums to: emilie@bienbar.no

Mark the application with restaurant manager


All inquiries will be treated confidentially