Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Inventum Holding AS

Pizzakokk søkes til våre Il Forno restauranter i Haugesund

Annet

Erfaren Pizzakokk søkes til Il Forno restaurantene i Haugesund

Inventum Gruppen søker etter pizzakokk for vår restaurantvirksomhet i Haugesund. Vi trenger stabile og ansvarlige pizzakokker med erfaring fra restaurantbransjen. Stillingen innebærer ansvar for kjøkkenet, herunder produksjon av mat, A`la Carte og internkontrollsystem.


Om bedriften:

Inventum Gruppen er etablert i november 1988, og er en lokalt forankret aktør innen restaurantbransjen i Haugesund, Karmøy og Bergen. Vår målsetting er å tilby hyggelige treffsteder med god stemning og høy kvalitet til våre gjester. Vi driver veldrevne steder med unike konsepter som treffer bredt i markedet. Catering og Evens for næringslivet utgjør en stadig økende andel av vårt tilbud. Inventum Gruppen hadde i 2019 en samlet omsetning på 190 000 000 kr, og sysselsetter ca 300 medarbeidere.


Vi tilbyr:

Vi tilbyr en spennende og selvstendig stilling i et aktivt selskap med korte beslutningsprosesser. Selskapet er i sterk vekst, og har store ambisjoner for fremtiden.


Arbeidsoppgaver:

  • Produsere pizzadeig, steke pizza i ekte steinovn, ala carte pizza og pasta

  • Sørge for at vi til enhver tid opprettholder de høyeste kvalitetskrav

  • Sørge for at vi til enhver tid etterkommer nasjonale krav, normer, lover og regler

  • Utvikle menyer


Kompetanse:

  • Fagbrev

  • Kjennskap til Planday (ikke et krav)


Ønskede kvalifikasjoner og arbeidserfaring:

  • Inngående kjennskap og erfaring i restaurantbransjen

  • 3-5 års erfaring fra lignende verv

  • Dokumenterte resultater fra tidligere verv


Personlige egenskaper:

Som kokk hos oss må du være robust og tydelig. Du må ha god evne til kommunikasjon både skriftlig og muntlig, være fleksibel og inneha gode samarbeidsevner. Du må ha høy grad av initiativ og gjennomføringsevne, og trives i en rolle hvor en har mange baller i luften samtidig. De riktige kandidatene må ha god helhetsforståelse og sette kunden i sentrum. Evne å gi retning til andre, delegere, motivere og følge opp resultater, samt være en god relasjons- og kulturbygger.