• Bedrift
    Coop Norge SA
  • Søknadsfrist
    18.10.2019
  • Ansettelsesform
    workTime.Dag
  • Bransje
    Næringsmidler - En gros
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    , Sandnes, Figgjo
    Rogaland
    search.country.NORGE
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    2184671
  • Se her for andre jobber fra Coop Norge SA
  • Oppdatert 16.10.2019
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Coop Norge SA

Kvalitetskoordinator Goman Jæren

Næringsmidler - En gros

Er du systematisk, grundig og har erfaring fra kvalitetsarbeid innen næringsmiddelproduksjon? Da er du kanskje den vi ser etter! Vi i Gomanbakeren Holding AS ser nå etter en løsningorientert kvalitetskoordinator til Goman Jæren. Funksjonen har overordnet koordinering av kvalitetsarbeidet og skal faglig bistå bakeriet med å sikre gjennomføring av kvalitetsrettet arbeid. Den rette skal være pådriver og motivator for kvalitetsmessig god produksjon, i henhold til Gomans strategi. Stillingen inngår i selskapets kvalitetsgruppe, og skal bidra til å bygge en sterk konsernkultur og forståelse for kvalitetsrettet arbeid.

Gomanbakeren Holding har over 1,2 milliarder i omsetning, fordelt på en stor produkt-bredde innenfor mange kategorier. Selskapet driver bakerier i flere deler av Norge, og er hovedleverandør av brød- og bakervarer til Coop i Norge. Alle bakeriene har produksjon av dagsferske produkter, foruten at enkeltbakerier har produksjon av lagerleverte varer som atmospakket brød, knekkebrød og pølse- og hamburgerbrød. Konditori-virksomhet er en viktig del av produksjonen, og selskapet drifter en egen bestillingsside hvor kunden selv kan bestille sin kake (www.minkake.no). Gomanbakeren Holding har stab- og støttefunksjoner som bidrar med ulik fagkompetanse inn mot bakeriene, herunder blant annet  HMS, matsikkerhet, økonomi, teknisk kompetanse og produktutvikling.

Arbeidsoppgaver

  • Sikre at selskapets mål, strategi og handlingsplaner er kjent og etterleves i bakeriet
  • Være pådriver for at regelverk, retningslinjer, rutiner og prosedyrer implementeres og etterleves i bakerivirksomheten
  • Lokal systemansvarlig for kvalitetssystemet og tilrettelegge for effektiv gjennomføring i bakeriet, herunder utarbeide og vedlikeholde rutiner, instrukser, skjema og maler
  • Oppdatere og informere ved endringer og nye krav
  • Veilede og bistå bakeriet i daglige driftsoppgaver og sertifiseringsprosesser, samt gjennomføre hygiene- og fasilitetsinspeksjoner.
  • Kartlegging av risiko, utarbeide trussel og sårbarhetsanalyser
  • Forberede og delta ved revisjoner ved bakeriet (FSSC 22000, Mattilsynet, Debio, kunder, interne). Delta i internrevisjoner ved andre bakerier, samt leverandørrevisjoner
  • Analysere og rapportere kvalitetsavvik og kundereklamasjoner
  • Delta i innkjøpsprosesser for maskiner og utstyr for å ivareta hygienisk design og matkontaktsamsvar
  • Identifisere opplæringsbehov, planlegge og gjennomføre opplæring
  • Delta i lokal og sentral HACCP gruppe, og inngå i sentralt mattrygghetsteam
  • Påse at holdbarhetstester, temperaturkontroller og nødvendige analyser gjennomføres, herunder tolke analyseresultat og følge opp forbedringstiltak
  • Ansvar for utarbeidelse av dokumentasjon og rapportering til bakeriets ledelse og selskapets kvalitetsgruppe
  • Inngå i selskapets beredskapsarbeid, sikre at beredskapsplaner er kjent, lede lokal beredskapsgruppe og gjennomføre beredskapsøvelser
  • Kontaktperson overfor lokale tilsynsmyndigheter
  • Faglig ansvar for kvalitetskoordinator ved Goman Lindås

Krav til utdanning/erfaring

  • Relevant høyere utdannelse innen næringsmiddelfag
  • Minimum 3 års relevant erfaring fra kvalitetsarbeid innen næringsmiddelproduksjon, gjerne bakerivirksomhet
  • God kjennskap til ISO-standarder som for eksempel ISO 9001, ISO 45001/OHSAS 18001, FSSC 22000 og ISO 14001
  • Erfaring fra revisjon og med opplærings-/kursvirksomhet
  • Gode datakunnskaper

Personlige egenskaper

  • God norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Systematisk og grundig
  • Løsningsorientert med svært gode samarbeidsevner
  • Stillingen har stor grad av selvstendighet og krever evne til å ta ansvar, og til å utfordre

Stillingen rapporterer til Kvalitetssjef Gomanbakeren Holding AS

 

  • Bedrift
    Coop Norge SA
  • Søknadsfrist
    18.10.2019
  • Ansettelsesform
    workTime.Dag
  • Bransje
    Næringsmidler - En gros
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    , Sandnes, Figgjo
    Rogaland
    search.country.NORGE
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    2184671
  • Se her for andre jobber fra Coop Norge SA
  • Oppdatert 16.10.2019