Detaljer

  • Søknadsfrist
    17.03.2019
  • Bedrift
    Nyvågar Rorbuhotell
  • Sted:
    KABELVÅG
  • Type arbeid:
    Kokk - Soussjef
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Antall stillinger:
    1
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring:
    Ønskelig
  • Fylke:
    NORDLAND
  • Arbeidssted:
    KABELVÅG
  • Land:
    Norge
  • karriere-kode:
    1078838

Kokk - Soussjef

Soussjef - har du lyst til å bo og jobbe i ville og vakre Lofoten?

For riktig person vil vi på Nyvågar Rorbuhotell tilby en spennende arbeidsplass med varierende arbeidsoppgaver og godt miljø, i et av verdens mest spektakulære omgivelser.

Du vil få mulighet til å jobbe selvstendig, men i et godt team og med muligheter for kreativ utvikling og vekst. Ikke bare personlig, men også på vegne av restauranten.

Krav til kompetanse

  • Erfaring fra lignende stilling
  • God kjennskap til norsk tradisjonsmat og råvarer iht. sesongene
  • Må kunne minst ett skandinavisk språk flytende
  • God økonomiforståelse
  • God kjennskap til norsk tradisjonsmat og råvarer iht. sesongene

Ønsket kompetanse
  • Fagbrev som kokk

Personlige egenskaper
  • Ansvarstagande
  • Stressmestring
  • Fleksibel
  • Ryddig
  • Nøyaktig

Å bo i Lofoten er for deg som liker naturen, de fire årstidene, havet, fjellene og villmarken. Leter du også etter en arbeidsplass der din kunnskap, samt dine visjoner og erfaringer
er en viktig del av den videre utviklingsfasen - da er dette jobben du skal søke på.