Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Helse Sør-øst RHF

Kokk med lagererfaring

Offentlig forvaltning

Vi søker en faglært kokk som er positiv, punktlig og glad i faget sitt!

Stillingen gjelder en 100% fast stilling.

Kjøkkenet er organisert i Oslo sykehusservice, avdeling kjøkken, kantine og matverter. Hovedkjøkkenet produserer og legger opp mat til sykehusets avdelinger, der matverter ferdigstiller og serverer på kjøkken på sengepostene.


Vi produserer normalkost og spesialkost (dietter), middag, dessert, suppe og pakker kolonialvarer til avdelingene.
Til daglig serveres det kjøtt og fisk til normalkost. Maten vi produserer blir lagt opp på tallerken for så å bli pakket i egnet emballasje. Dette foregår på kalde rom, så en del av arbeidsoppgavene blir utført på rom under 10 grader. De som ikke kan spise normalkost får egnet mat fra diettkjøkkenet.

Kjøkkenet har eget varemottak, med lageravdeling som håndterer inngående og utgående varelogistikk for over 40 avdelinger.

Høres dette spennende ut?

Da er det kanskje deg vi er på jakt etter!

Arbeidsoppgaver:

  • Være ressursperson på avdelingens varemottak og lager/kjølelager.
  • Tilberede normalkost og spesialkost
  • Veiledning av lærlinger
  • Arbeide for et godt mattilbud for pasientene
  • Arbeide i tråd med lovpålagte kvalitetsstandarder 
  • Arbeide både i varme og kalde rom
  • Rutinemessige, gjentakende og statiske oppgaver
  • Arbeide som kokk på postkjøkken ved eventuelt behov 

Kvalifikasjoner:

  • Faglært kokk/fagarbeider,  interesse og fortrinnsvis erfaring for logistikk, lagerarbeid
  • Det må fremkomme i søknadsteksten om du har fagbrev
  • Erfaring fra storhusholdning, helst sykehuskjøkken
  • Faglig sterk, god matvarekunnskap
  • Må ha grunnleggende IKT-kompetanse
  • Det kreves at den som ansettes behersker norsk, skriftlig og muntlig, for forsvarlig yrkesutøvelse.

Personlige egenskaper:

  • God fysisk kapasitet, god helse og godt humør
  • Faglig interessert, spesiell interesse for logistikk og lagerarbeid
  • Nøyaktig, ansvarsbevisst
  • Arbeide systematisk i et hektisk miljø
  • Lojal og bidra til et godt arbeidsmiljø 
  • Evne til å se helheten fra kjøkkenet til pasienten har den ferdige retten på tallerken
  • God fysisk helse, da jobben innebærer å stå mye av dagen, tunge løft og flere statiske arbeidsoppgaver

Vi tilbyr:

  • Offentlig pensjonsordning
  • Oppstart etter avtale 
  • Lønn etter gjeldende avtaler
  • Opplæring vil bli gitt