• Bedrift
    Oslo kommune
  • Søknadsfrist
    25.02.2022
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Bransje
    Offentlige tjenester og forvaltning
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    0580, OSLO
    OSLO
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    4305540
  • Se her for andre jobber fra Oslo kommune
  • Oppdatert 18.02.2022
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Oslo kommune

Kokk med fagbrev

Offentlige tjenester og forvaltning


Vår nåværende kokk går av med alderspensjon og derfor søker vi en dyktig etterfølger.
Majorstuhjemmet har 132 langtidsplasser som består av 6 somatiske avdelinger og en skjermet demens avdeling. Vi har avdelinger med inntil 20 beboere.  Hver avdeling disponerer et kjøkken, men har en felles samlingsstue i hver etasje. 
Stillingen som kokk er organisert under serviceavdelingen. Avdelingen består av medarbeidere innen renhold og vaskeri, cafe, mottakskjøkken, fotterapeut, konsulenter og aktivitører.  

Majorstuhjemmet har flyttet driften midlertidig til Økern i påvente av at et nytt moderne og flott sykehjem som skal bygges på Majorstua. Det nye sykehjemmet vil ha en moderne cafe og eget produksjonskjøkken.
På Økern har vi for tiden kun et mottakskjøkken hvor middagen leveres fra sentralkjøkken.

Majorstuhjemmet søker etter en dyktig faglært kokk som skal være en av våre nøkkelpersoner i arbeidet med å utvikle gode måltidsopplevelser. Vi ser etter deg som er tydelig, nytenkende og en inspirerende kokk med gjennomføringsevne. Du er en engasjert fagperson som med din kompetanse kan lage attraktive, næringsrike, delikate og fristende retter til glede for alle på Majorstuhjemmet. Vi har i tillegg en kantine, men med begrenset mulighet for å tilberede varmmat. Kantinen benyttes i dag av ansatte, beboere og pårørende. Det er handlingsrom for å revitalisere kantinen blant annet ved å etablere, endre og i tillegg skape en god atmosfære i vår kantine. Kantinen er et viktig samlingssted for beboere, pårørende og medarbeidere.

For tiden er behovet at kokken arbeider mest mulig ut mot avdelingenes kjøkken.
Som kokk hos oss vil du få et stort ansvar for å bidra til at våre beboere opplever gode måltidsopplevelser med det lille ekstra i hverdagen. Vi forventer at du aktivt bidrar til å veilede våre medarbeidere og har en aktiv deltagelse i tilberedning av mat til og i avdelingene, samt skape varierte måltidsopplevelser etter den enkeltes beboers behov. 

Har dy lyst til å jobbe på et langtidshjem som er inne i en svært spennende fase og hvor det er utfordrende arbeidsoppgaver og godt faglig nivå?  Send oss gjerne en søknad. 


 

Arbeidsoppgaver:

Arbeid i avdelingene:
Bistå ute i avdelingene med å tilberede måltider og lage en fin ramme rundt måltidene slik at det blir gode måltidsopplevelser.
Veiledning og undervisning til pleiepersonalet i matlaging, bruk av bærekraftige råvarer, redusere matsvinn og hvordan tilrettelegge for gode måltidsopplevelser. (se og utnytte hvilke muligheter som finnes i avdelingene.)
Sammen med øvrige medarbeidere bidra med aktiviteter som sommerfester, høstfester, høytidsdager m.m.
Ansvar for at IK-mat gjennomføres på avdelingene etter gjeldende regelverk og prosedyrer.
Ha månedlige møter med ernæringskontakter i avdelingene.
Utarbeide og følge gode rutiner mht. mattilberedning – f.eks. at matkortene/matkardeks er i bruk.

Ansvar i mottakskjøkken:  matvare bestillinger, menyplanlegging m.m.


Holde deg oppdatert innen eget fagområde og delta i faglig utviklingsarbeid.
Bidra til tverrfaglig samarbeid, internt i sykehjemmet så vel som i etaten.
Bidra til fullt forsvarlig, helsefremmende og inkluderende arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner:

Fagbrev som kokk.
Gyldig arbeids og oppholdstillatelse.
God skriftlig og muntlig fremstillings evne med norskkunnskaper tilsvarende nasjonal norsk prøve nivå B2.
Ansvarlig for at prosedyrer og regelverk som gjelder kjøkken og kantine drift opprettholdes i henhold til IK-mat.
Fortrinnsvis erfaring fra kjøkken og cafe drift.
Beherske de vanligste IKT-verktøy
Erfaring fra arbeid på institusjon er ønskelig men ikke et krav.
Kjennskap til den eldre brukergruppen er ønskelig.
Gyldig politiattest må framlegges før tiltredelse. Det er arbeidssøkeren selv som må innhente
politiattesten, jf. Politiregisterloven §44. Politiattesten skal ikke legges ved søknadspapirene, men fremlegges før søkeren tiltrer.



Personlige egenskaper:

Genuint opptatt av matkvalitet i eldreomsorgen.
Selvstendighet.
Gode samarbeidsevner og fleksibilitet.
Løsningsorientert, kreativ og engasjert.
Gode kommunikasjonsevner.
Evne til å veilede og motivere.
Utadvendt og serviceinnstilt.
Evne til å arbeide i tema og samhandle med ulike faggrupper.
Opptatt av læring og liker å tilegne deg ny kunnskap.
Godt humør.
Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

Et godt fagmiljø med spennende utfordringer.
Gode muligheter til personlig og faglig utvikling.
Kompetansehevende kursing, fagdager og opplæring innad på institusjonen og i etaten.
Gode tjenestepensjons- og forsikringsordninger i Oslo pensjonsforsikring.
 

  • Bedrift
    Oslo kommune
  • Søknadsfrist
    25.02.2022
  • Ansettelsesform
    workTime.Heltid
  • Bransje
    Offentlige tjenester og forvaltning
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    0580, OSLO
    OSLO
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    4305540
  • Se her for andre jobber fra Oslo kommune
  • Oppdatert 18.02.2022