Detaljer

  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Bedrift
    Bien
  • Sted:
    BERGEN
  • Type arbeid:
    Kokk
  • Stillingstype:
    Heltid og deltid
  • Antall stillinger:
    2
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Ingen
  • Arbeidserfaring:
    Ønskelig
  • Fylke:
    HORDALAND
  • Arbeidssted:
    BERGEN
  • Land:
    Norge
  • karriere-kode:
    849150

Spørsmål rettes til

  • Linda Svelund
  • Telefon: 46636440

Kokk

BIEN BASAR SØKER KOKKER

Vi åpnet en helt ny restaurant på kjøttbasaren i januar. Konseptet er en tapasrestaurant som er tilpasset det norske markedet hvor vi benytter oss av de beste lokale råvarene som finnes. Det er et stort åpent kjøkken i midten av rommet, med en stor bar man kan spise i og se på kokkene jobbe. Det er en avslappet atmosfære i restauranten, samtidig som vi har stort fokus på kvalitet. I den forbindelse er vi på jakt etter dyktige kokker med solid erfaring. 

Du er lidenskapelig opptatt av mat, og du bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Du vil komme inn i en nyoppstartet restaurant, men med en veldrevet organisasjon i ryggen.

Restauranten er en del av Bienfamilien som består av Basar, Centro, Snackbaren og Bien selskapslokale. 


Kvalifikasjoner:

Ønskelig at søker skal ha fagbrev som kokk, men erfaring kan kompensere for dette.

Du må være enkel å samarbeide med, være strukturert, og ha godt humør.  


Stor interesse for for faget 



Personlige egenskaper:

Strukturert og serviceinnstilt

Punktlig og pålitelig

Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper


Vi tilbyr:


En meningsfylt jobb hvor du får brukt faget

Innholdsrike dager med høy aktivitet

Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger

Ryddige arbeidsforhold

Konkurransedyktige lønnsbetingelser


Vi verdsetter kompetanse, men først og fremst hyggelige og tenkende mennesker. 

For å gi oss en liten pekepinn på hvem du er, setter vi stor pris på om du kan legge ved en liste med dine fem favoritter innenfor kategoriene mat, film og musikk.

Synes du det høres interessant ut? Send søknad og CV på e-post til emilie@bienbar.no
Merk søknaden kokk Basar

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt


BIEN BASAR IS LOOKING FOR CHEFS

We opened a brand new restaurant in Kjøttbasaren in January. The concept is a tapas restaurant that is adapted to the Norwegian market, where we make use of the best local ingredients available. There is a large open kitchen in the middle of the room, with a large bar to eat in and watch the chefs work. The atmosphere in the restaurant is relaxed, all the while having a great focus on quality. For that reason, we are looking for talented chefs with solid experience. 


You are passionate about food and you contribute to a good working environment.

You will be part of a newly started restaurant, backed by a well run organization.

The restaurant is part of the Bien family which consists of Basar, Centro, Snackbar and Bien event venue.

Qualifications:

Preferably a professional certificate as a cook, but experience can compensate for this.

You need to be easy to work with, be structured, and have a good mood.

 

Great interest in the subject



Personal characteristics:

Structured and service-oriented

Punctual and reliable

Good communication and collaboration skills

We offer:

A meaningful job where you get to use your skills

Eventful days with high activity

Good working environment and great colleagues

Neat working conditions

Competitive wage conditions

We value expertise, but first and foremost we are looking for nice, good people.

To give us a small clue as to who you are, we appreciate your adding a list of your five favorites to the categories of food, movie and music.

Do you think this sounds interesting? Send application and CV by e-mail to emilie@bienbar.no

Note the application Chef Basar

All inquiries will be treated confidentially

 
Vedlegg: Last ned