• Bedrift
    Gjøvik kommune
  • Søknadsfrist
    11.07.2022
  • Ansettelsesform
    workTime.Skift / turnus / arbeidstidsordning
  • Bransje
    Offentlig forvaltning
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    2815, GJØVIK
    GJØVIK
    Norge
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    4682825
  • Se her for andre jobber fra Gjøvik kommune
  • Oppdatert 01.07.2022
Ledig stilling

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

Gjøvik kommune

Ernæringskokk 90 % fast st. felleskjøkkenet og Snertingdal

Offentlig forvaltning

Beskrivelse av arbeidsstedet:

Forpleiningtjenesten produserer og leverer mat til omsorgssenter og hjemmeboende brukere i Gjøvik kommune. Tjenesten består av felles produksjonskjøkken, 6 st mottakskjøkken og kafeer på omsorgssenter, rådhuskafeen og fellesvaskeri. Tjenesten har som mål å jobbe aktivt for en god ernæringsomsorg til vår brukere.

Felleskjøkkenet produserer ca 400 middagsporsjoner til hjemmeboende og brukere på omsorgssenter. Produksjonen skjer etter kok/ kjøl prinsippet. Kjøkkendriften på omsorgssentrene varierer fra mindre produksjonskjøkken til kun mottakskjøkken.

Stillingen er fortiden tilknyttet felleskjøkkenet 80% og Snertingdal mottakskjøkken 10 %

Turnus/ dagtid: 37,5 timer/uke med arbeid hver 4.e helg og hellig-/og høytidsdager.

Arbeidsoppgaver:
  • Produksjon og bearbeidelse av middagsmåltider, inkludert spesialkost. Kok/ kjøl metode benyttes

  • Produksjon og bearbeidelse av varme og kalde retter til brukere/ pasienter på omsorgssentret

  • Pakking og utlevering av kolonialvarer til pleieavdelinger

  • Baking av brødvarer/ kaker

  • Reoppvarming og servering av middag

  • Varebestilling og varemottak

  • Forefallende arbeid som renhold, rydding og oppvask

  • Benytte kjøkkenets datasystem til produksjon og distribusjon

  • Veilede kollegaer og andre samarbeidspartnere

  • Ansvar for å bidra til utvikling, kvalitetsforbedring og oppdatering innen faget og arbeidet

  • Kassa betjening og oppgjørshåndtering

Kvalifikasjoner:
  • Fagbrev som kokk, fortrinnsvis ernæring-/ institusjonskokk. Erfaring fra spesialkost produksjon.

  • Erfaring fra og interesse for kjøkken- og kafe'drift.

  • Grunnleggende IKT kunnskaper

  • Evne til å jobbe selvstendig og i team

  • Gode holdninger til arbeidslivet

  • Personlig egnethet og evne til nytenking og fleksibilitet

  • Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig

 Vi kan tilby:
  • Gode og forutsigbare arbeidsbetingelser

  • Godt arbeidsmiljø

  • Pensjonsordning i KLP

Unntatt offentlighet må begrunnes:

Gjøvik kommune praktiserer meroffentlighet, jfr. Offentleglova § 11.

Dette betyr at alle søkere oppføres på offentlig søkerliste. Det må foreligge særskilte omstendigheter for å få innvilget unntak jfr. Offentleglova § 25.

Søknad:

Alle søknader skal sendes elektronisk via vårt søkesystem. 

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke uavhengig av kjønn, etnisk bakgrunn, religion, funksjonsevne og alder.

 

  • Bedrift
    Gjøvik kommune
  • Søknadsfrist
    11.07.2022
  • Ansettelsesform
    workTime.Skift / turnus / arbeidstidsordning
  • Bransje
    Offentlig forvaltning
  • Utdanningskrav
    Påkrevet
  • Arbeidserfaring
    Ønskelig
  • Adresse
    2815, GJØVIK
    GJØVIK
    Norge
  • Antall stillinger
    1
  • karriere-kode
    4682825
  • Se her for andre jobber fra Gjøvik kommune
  • Oppdatert 01.07.2022