Detaljer

  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Bedrift
    Becks Brasserie & Bar Drammen AS
  • Sted:
    DRAMMEN
  • Type arbeid:
    Lederstilling
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Antall stillinger:
    1
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Ønskelig
  • Arbeidserfaring:
    5-8 år
  • Ønsket Språk:
    Norsk, Engelsk
  • Fylke:
    BUSKERUD
  • Arbeidssted:
    Drammen
  • Land:
    Norge
  • karriere-kode:
    821085

Spørsmål rettes til

  • knut.mjaland@becksbrasserie.no
  • Telefon: 92210301

Restaurantsjef

Vi søker Restaurantsjef med kremmerånd til å lede vår restaurantavdeling på Union brygge i Drammen. Vår nåværende leder går over i ny jobb 1. oktober. 


Ansvarsområder:

  • Være 100 % driftsansvarlig for restauranten og samarbeide med kjøkkensjef.

  • Være vårt blide ansikt utad.

  • Være styrer for restaurantens skjenkebevilling

  • Begeistre våre gjester og dine medarbeidere.

  • Videreutvikle avdelingen slik at vi alltid oppfattes som profesjonelle og spennende.

  • Være en tydelig leder som coacher og trener de ansatte.

  • Utøve personalansvar på en profesjonell måte.

  • Være en aktiv ambassadør for våre verdier.


Kvalifikasjoner:

  • Lidenskap for god mat og strålende service.

  • Erfaring fra restaurantbransjen.

  • Ledererfaring.

  • God økonomisk forståelse.

  • Må beherske norsk eller et annet skandinavisk språk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

  • Kunnskaper om HMS og Ik-Mat.

  • Må ha avlagt både Etablererprøven for serveringsvirksomhet og Kunnskapsprøven for skjenke- og salgsbevilling etter Alkoholloven


Som restaurtantsjef er du matglad, tett på og involvert i den daglige driften. Du blir også en del av servitørteamet og må påregne å gå vakter både som servitør i lavsesong og som hovmester i høysesong. Du tilpasser deg, og er tilstede både tidlig og sent. Du er lojal mot konseptet og eier, du bør finne nye, gode løsninger for å tiltrekke flere lønnsomme gjester. For å lykkes hos oss må du ha god kontroll på økonomi og administrative oppgaver. Du trives aller best med å skape gode gjesteopplevelser. Du er tydelig på dine målsetninger og forventninger, og du arbeider aktivt for å få dine medarbeidere med på laget. Vi leter etter deg som er glad i mennesker, og står frem som et forbilde i utøvelsen av det gode vertskap.


Vi tilbyr:

  • Mulighet til å bygge opp ditt team og lede avdelingen.

  • Full opplæring i driftsrutiner.

  • Gode muligheter til å utvikle deg som leder.

  • Samarbeide med Becks Brasserie i: Skien – Porsgrunn – Larvik og Tønsberg.

  • Lønn etter avtale, med bonus ordninger.

  • Fri telefon.

Spørsmål rettes til Knut Mjåland:
 knut.mjaland@becksbrasserie.no