Detaljer
Søknadsfrist
SnarestBedrift
Becks Brasserie & Bar Drammen ASSted:
DRAMMENType arbeid:
LederstillingStillingstype:
HeltidAntall stillinger:
1Bransje:
Hotell, restaurant og storhusholdningUtdanningskrav:
ØnskeligArbeidserfaring:
5-8 årØnsket Språk:
Norsk, EngelskFylke:
BUSKERUDArbeidssted:
DrammenLand:
Norgekarriere-kode:
821085
Spørsmål rettes til
- knut.mjaland@becksbrasserie.no
- Telefon: 92210301
Restaurantsjef
Vi søker Restaurantsjef med kremmerånd til å lede vår restaurantavdeling på Union brygge i Drammen. Vår nåværende leder går over i ny jobb 1. oktober.
Ansvarsområder:
Være 100 % driftsansvarlig for restauranten og samarbeide med kjøkkensjef.
Være vårt blide ansikt utad.
Være styrer for restaurantens skjenkebevilling
Begeistre våre gjester og dine medarbeidere.
Videreutvikle avdelingen slik at vi alltid oppfattes som profesjonelle og spennende.
Være en tydelig leder som coacher og trener de ansatte.
Utøve personalansvar på en profesjonell måte.
Være en aktiv ambassadør for våre verdier.
Kvalifikasjoner:
Lidenskap for god mat og strålende service.
Erfaring fra restaurantbransjen.
Ledererfaring.
God økonomisk forståelse.
Må beherske norsk eller et annet skandinavisk språk og engelsk, både muntlig og skriftlig.
Kunnskaper om HMS og Ik-Mat.
Må ha avlagt både Etablererprøven for serveringsvirksomhet og Kunnskapsprøven for skjenke- og salgsbevilling etter Alkoholloven
Som restaurtantsjef er du matglad, tett på og involvert i den daglige driften. Du blir også en del av servitørteamet og må påregne å gå vakter både som servitør i lavsesong og som hovmester i høysesong. Du tilpasser deg, og er tilstede både tidlig og sent. Du er lojal mot konseptet og eier, du bør finne nye, gode løsninger for å tiltrekke flere lønnsomme gjester. For å lykkes hos oss må du ha god kontroll på økonomi og administrative oppgaver. Du trives aller best med å skape gode gjesteopplevelser. Du er tydelig på dine målsetninger og forventninger, og du arbeider aktivt for å få dine medarbeidere med på laget. Vi leter etter deg som er glad i mennesker, og står frem som et forbilde i utøvelsen av det gode vertskap.
Vi tilbyr:
Mulighet til å bygge opp ditt team og lede avdelingen.
Full opplæring i driftsrutiner.
Gode muligheter til å utvikle deg som leder.
Samarbeide med Becks Brasserie i: Skien – Porsgrunn – Larvik og Tønsberg.
Lønn etter avtale, med bonus ordninger.
Fri telefon.
knut.mjaland@becksbrasserie.no