Detaljer

  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Bedrift
    Bien
  • Sted:
    BERGEN
  • Type arbeid:
    Servitør
  • Stillingstype:
    Heltid og deltid
  • Antall stillinger:
    1
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Ingen
  • Arbeidserfaring:
    Påkrevet
  • Fylke:
    HORDALAND
  • Arbeidssted:
    BERGEN
  • Land:
    Norge
  • karriere-kode:
    849282

Spørsmål rettes til

  • Linda Svelund
  • Telefon: 46636440

Bien Bazaar søker servitører


Vi åpner en helt ny restaurant på kjøttbasaren til høsten. Konseptet er en tapasrestaurant som er tilpasset det norske markedet hvor vi benytter oss av de beste lokale råvarene som finnes. Det kommer til å være et stort åpent kjøkken i midten av rommet, med en stor bar man kan spise i og se på kokkene jobbe. Det skal være en avslappet atmosfære i restauranten, samtidig som det skal være stort fokus på kvalitet. I den forbindelse er vi på jakt etter servitører som vil være med på å gjøre dette til en av Bergens beste restauranter.  Du er opptatt av god mat og drikke, og du ønsker alltid å å gi gjestene dine den beste opplevelsen.

Du vil komme inn på grunnplanet i en nyoppstartet restaurant, men med en veldrevet organisasjon i ryggen.

Restauranten blir en del av familien rundt de allerede eksisterende Bien restaurantene.


Kvalifikasjoner:

Erfaring fra lignende arbeid

God kunnskap om mat og drikke


Personlige egenskaper:

Strukturert og serviceinnstilt

punktlig og pålitelig

Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper

Løsningsorientert


Vi tilbyr:

Være med på oppstarten av et nytt og spennende konsept

Innholdsrike dager med høy aktivitet

Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger

Konkurransedyktige lønnsbetingelser


Synes du det høres interessant ut? Send søknad og CV på e-post til linda@bienbar.no
Merk søknaden Servitør Bazaar


We are opening a brand new restaurant in the unique premises in kjøttbasaren this fall. The concept is a restaurant inspired by the Spanish tapas and Pinxtos tradition, but adapted to the Norwegian market and with the best possible local produce. In the middle of the room there will be a large open kitchen, with a large dining bar around where everyone can see the chefs work. We want it to be a relaxed atmosphere in the restaurant but also a big focus on quality. We are now looking for waiters that wants to be a part of making this one of Bergens best restaurants. You are passionate about boy food and drinks, and you always want to give your guests the best experience.

You will start to work in a new restaurant, but you will be supported by a well-established organization, the restaurant will be a part of the already existing Bien group.


Qualifications:

Experience from similar work

Good knowledge about both food and drinks


Personal characteristics:

Structured and service minded

Punctual and reliable

Good communication and cooperation skills

Solution oriented


We can offer:

Be involved in the startup of a new and exiting project

Exiting days with high activity

Good work environment with nice colleagues 

Competitive salary arrangements


If this sounds interesting do not hesitate to apply. Send me a CV and application to: linda@bienbar.no

Mark the application with waiter Baazaar