Detaljer

  • Søknadsfrist
    31.08.2018
  • Bedrift
    Bien
  • Sted:
    BERGEN
  • Type arbeid:
    Lederstilling
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Antall stillinger:
    1
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Fag- / Svennebrev
  • Arbeidserfaring:
    Påkrevet
  • Fylke:
    HORDALAND
  • Arbeidssted:
    BERGEN
  • Land:
    Norge
  • karriere-kode:
    795224

Spørsmål rettes til

  • Linda Svelund
  • Telefon: 46636440

Utgått annonse

Søknadsfristen for denne jobbmuligheten er passert

BIEN BAAZAR SØKER KJØKKENSJEF


Vi åpner en helt ny restaurant på kjøttbasaren til høsten. Konseptet er en tapasrestaurant som er tilpasset det norske markedet hvor vi benytter oss av de beste lokale råvarene som finnes. Det kommer til å være et stort åpent kjøkken i midten av rommet, med en stor bar man kan spise i og se på kokkene jobbe. Det skal være en avslappet atmosfære i restauranten, samtidig som det skal være stort fokus på kvalitet. I den forbindelse er vi på jakt etter en kjøkkensjef som har solid erfaring fra de beste restaurantene. Du må være glad i gode råvarer og det spanske kjøkkenet. Du er lidenskapelig opptatt av mat, du er dyktig på å gjøre de rundt deg gode og ikke minst skape et godt arbeidsmiljø.

Du vil komme inn på grunnplanet i en nyoppstartet restaurant, men med en veldrevet organisasjon i ryggen.

Restauranten blir en del av familien rundt de allerede eksisterende Bien restaurantene.


Kvalifikasjoner:

Søkere med erfaring fra det spanske kjøkken vektlegges

Fagbrev som kokk

Solid erfaring fra gode restauranter

Ledererfaring

God kjennskap til IK-mat



Personlige egenskaper:

Strukturert og serviceinnstilt

punktlig og pålitelig

Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper

Liker å veilede andre mennesker


Arbeidsoppgaver:

Produksjonsplanlegging - følge opp og organisere produksjonen slik at vi leverer i h.h.t. gjestenes krav og forventning

Kvalitetskontroll

Personalansvar

Menyplanlegging og gjennomføring

Innkjøp og kostnadskontroll

Opplæringsansvar, inkl. lærlinger/lærekandidater

Vi tilbyr:

Være med på oppstarten av et nytt og spennende konsept

En meningsfylt jobb hvor du får brukt faget og samtidig utvikle mennesker

Innholdsrike dager med høy aktivitet

Godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger

Konkurransedyktige lønnsbetingelser


Synes du det høres interessant ut? Send søknad og CV på e-post til linda@bienbar.no
Merk søknaden kjøkkensjef


BIEN BAAZAR IS LOOKING FOR OUR NEW HEAD CHEF


We are opening a brand new restaurant in the unique premises in kjøttbasaren this fall. The concept is a restaurant inspired by the Spanish tapas and Pinxtos tradition, but adapted to the Norwegian market and with the best possible local produce. In the middle of the room there will be a large open kitchen, with a large dining bar around where everyone can see the chefs work.

 

We want it to be a relaxed atmosphere in the restaurant but also a big focus on quality. We are looking for a head chef that has a solid experience within the best restaurants. You love working with both local products and the Spanish kitchen. You have a passion when it comes to food, and you strive after making the people around you being the best version of themselves, and you also contribute to a great work environment.

You will start to work in a new restaurant, but you will be supported by a well-established organization, the restaurant will be a part of the already existing Bien group.

 

Qualifications:

Chefs with experience from the Spanish kitchen will be prioritized

Certificate of apprenticeship as a chef

Solid experience from great restaurants

Management experience

Experience with IK-mat

 

Personal characteristics:

Structured and service minded

Punctual and reliable

Good communication and cooperation skills

Interested in guiding other people

 

Work tasks:

Production planning- follow up and organize the production so we deliver what is expected from our guests

Quality control  

In charge of the kitchen staff

Menu planning and implementation

Cost control

In charge of training the kitchen personnel

 

We can offer:

Be involved in the startup of a new and exiting project

A meaningful job where you can use your skills, and also develop other people

Exiting days with high activity

Good work environment with nice colleagues

Competitive salary arrangements

 

If this sounds interesting do not hesitate to apply. Send me a CV and application to: linda@bienbar.no

Mark the application with head chef  

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Vedlegg: Last ned