Det Gode Selskap AS
Det Gode Selskap ble start med en intensjon om å være garantist for gode matopplevelser og aldri gå på akkord med kvalitet. Vi er begge opptatt av norske råvarer og mattradisjoner, og la vekt på det norske og nordiske kjøkkenet, lenge før det ble et allmenkjent begrep. I vår utdannelse stod det franske kjøkkenet sentralt, og vi mikser gjerne denne erfaringen med norske tradisjoner, nye smaker og metoder, uten at det går på bekostning av den rene nordiske smaken.
For å kunne skape en god matopplevelse må det være kvalitet i alle ledd, også utenfor kjøkkenet. Vi har derfor stort fokus på den totale gjennomføringen og stille store krav til annet personell, servitører og underleverandører.
Bli med i vår Kandidatbank
Synes du vår bedrift ser spennende ut? Meld din interesse, vi vil gjerne ha deg i vår Kandidatbank. Stå først i køen og bli kontaktet når vi trenger folk.
Ledige stillinger
Vi har for tiden ingen ledige stillinger.