Detaljer

  • Søknadsfrist
    Snarest
  • Bedrift
    Egon Kjøttbasaren
  • Sted:
    BERGEN
  • Type arbeid:
    Lederstilling
  • Stillingstype:
    Heltid
  • Antall stillinger:
    1
  • Bransje:
    Hotell, restaurant og storhusholdning
  • Utdanningskrav:
    Ønskelig
  • Arbeidserfaring:
    2-5 år
  • Fylke:
    HORDALAND
  • Arbeidssted:
    bergen, bergen kommune
  • Land:
    Norge
  • karriere-kode:
    307321

Spørsmål rettes til


Assisterende Daglig leder

VI SØKER DEG SOM ELSKER RESTAURANT!
Er DU den rette kandidaten for å komme inn med friskt blod, ny energi og stå på vilje i Bergens største restaurant?
Ikke nøl, ta kontakt for en uformell prat!




Egon Restauranter er i dag ledet av dyktige daglige ledere med variert bakgrunn og i alle aldre. Med det støtteapparat og veiledning som den enkelte leder får, stilles det enkle – men likevel høye krav. En fremtidig Egon leder må ha:

  • En entusiastisk, levende, positiv og engasjerende personlighet, med god selvtillit – men samtidig med evnen til å lytte og være ydmyk.
  • Være selvdrivende og inneha god kremmerånd.
  • God holdning og moral er noe vi verdsetter meget høyt.
  • Kandidaten må like å ta nye utfordringer,
  • Ha evnen til å planlegge langsiktig – og samtidig inneha gjennomføringsevne.
  • Kandidaten må ha evnen til å kunne rekruttere, gi opplæring, motivere og kunne utvikle sine ansatte og mellomledere.
  • Evnen til å skape en vinnerkultur.
  • Kandidaten må kunne beherske godt norsk.