• Bransje
  Hotell, restaurant og storhusholdning
 • Bedriftstype
  Privat aksjeselskap
 • Organisasjonsnummer
  914791839
 • Antall ansatte
  30
 • Opprettet år
  2014
 • Nettside
  Bien

Adresse

Bien Restaurant
Fjøsangerveien 30
5054  BERGEN

Bien oppføring hos:

BienBIEN RESTAURANT

I de fredete Art Deco lokalene til det som en gang var Bien Apotek på Danmarksplass, ligger Bien Restaurant. Sommeren 2006 åpnet Gard Haugland, Petter Lidal og Erik Bruun det som skulle bli Bergens første nabolags kafé og bistro. I de ti årene som har gått siden oppstarten, har Gard og Petter, sammen med et team av dedikerte mennesker, formet Bien Restaurant til det vi er i dag.

Målet vårt er å tilby utsøkt sesongbasert mat, spennende drikke og fantastisk service, samtidig som vi beholder den unike atmosfæren og behagelige følelsen som treffer alle idet de trer inn i de enestående lokalene fra 1939. Vi håper du vil sette like stor pris på Bien Restaurant, som vi og våre vidunderlige gjester har gjort de ti siste årene. Hjertelig velkommen til en kulinarisk opplevelse!

BIEN SNACKBAR

Enkel og latterlig god mat kombinert med et stort øl-utvalg og klassiske cocktails, servert av smilende mennesker midt i et av Norges mest traffikerte veikryss. Dette i kombinasjon med en syv meter lang bardisk i zink, var utgangspunktet for Bien Snackbar, som vi åpnet høsten 2016, vegg i vegg med originale Bien på Danmarksplass

Vi serverer burgere, sjømat og selvsagt snacks, uten noen hemmeligheter, bare gode råvarer.


BIEN CENTRO

I mai 2017 åpnet vi ny avdeling i sentrum, på Kode 1.

Konseptet er en italiensk restaurant med hovedfokus på pizza, pasta, og desserter.

Pizzaen stekes i en vedfyrt ovn fra Napoli. Ovnen er bygget av et firma som ligger i Napoli og henter steinene fra Vesuv. Ovnen er regnet for å være verdens beste pizzaovn.

Interiøret er helt nytt og er designet av arkitektkontoret 3RW.


CAFE LEGAL

Cafe Legal ble startet 2003 av tre glade gutter som hadde kommet hjem til Bergen og savnet den virkelige gode baren å ta et glass i. Uten mye penger, men med desto bedre smak og arbeidslyst, ble en gammel kebabsjappe snudd på hodet og Legal vokste frem. Konseptet var å ikke ha noe konsept, bare fine folk på begge sider av baren og kvalitet på alt man gjorde.

Legal er følelsen av at du ikke vet hva som kommer til å skje, men du vet det blir bra. Et sted som minner deg på at tirsdager kan være minst like bra som lørdager. Gode folk, sene kvelder, spontane dansegulv og eklektisk musikk. Lazerbrus, sidecars og mezcal. I Bergens minste bar kommer du tett på folk, både de unge og de litt eldre som nekter å gi opp. Drøye fortellinger skal sitte løst og alle er velkommen, så lenge man klarer å være litt vanlig.


BIEN BASAR

I januar åpner vi opp nok en Bien restaurant. Denne gangen er vi lokalisert i de gamle lokalene til det tradisjonelle slaktehuset Rivelsrud på kjøttbasaren. 

Restauranten har hentet inspirasjon fra den spanske tapas og pinxtos tradisjonen, men vi ønsker også å tilpasse oss det norske markedet, så vi vil benytte oss av de beste lokale råvarene som finnes. 

Vi ønsker å beholde den gamle markedsfølelsen i de nydelige lokalene og vi vil møblere lett og stilfullt. Det kommer til å være et stort åpent kjøkken i midten av rommet, med en stor bar man kan spise i og se på kokkene jobbe. 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Ledige jobber

Kompetanse i bedriften