Skip links

Der ledige jobber finner deg:
Karriere Jobbmatch

Vi matcher din profil med ledige jobber
Bedrifter ser din profil når du matches med ledige jobber. Når din profil er relevant tar bedriften kontakt.

Velg selv hvor synlig du vil være
Profilen din kan være åpen, anonym eller usynlig. Velger du å være anonym må bedriften be om tilgang til profilen din. Velg selv!

Slik finner jobbene deg
Du registrerer deg eller oppdaterer din eksisterende profil.
Over 85.000 har allerede registrert seg.

Registrer deg eller logg inn Hvordan fungerer det?
Karriere Jobbmatch

Er du bedrift? Ønsker du å treffe jobbsøkere?

Bedrifter på Karriere.no kan legge ut et ubegrenset antall jobber. Det gir tilgang til relevante kandidater. For enkel og effektiv rekruttering gå til Karriere for bedrifter, se hva vi kan tilby i jakten på arbeidskraft.
Karriere for bedrifter

Slik ser bedriften profiler som er matchet med jobben

Anonyme match Karriere Jobbmatch

Match ledig jobb med din profil

Når bedriften har lagt ut en ledig jobb blir den matchet med alle profiler på Karriere.no. Karriere Jobbmatch finner frem til de mest relevante profilene, og viser de til bedriftene. Hvor synlig du er velger du selv.
Hvis bedriften ønsker å komme i kontakt med deg sender de en melding. Du kan bekrefte eller avvise ønsket om kontakt. Hvis du bekrefter starter dere dialogen.

Registrer din karriere-profil

Registrer deg på karriere.no og opprett en profil. Det er valgfritt hvor mye informasjon du legger inn. Du har mulighet til å legge inn kontaktinfo, litt om deg, utdanning, erfaring, sertifitakter, prosjeketer ++. Alt som skal til for å bygge opp en CV.
Registrer deg eller logg inn
Karriere-profil
Synlighet profiler Jobbmatch

Du velger selv hvor synlig du vil være

I din karriere-profil velger du selv: anonym, åpen eller usynlig. Velger du anonym vises din profil i Karriere Jobbmatch, men du må godkjenne tilgang før de ser deg. Åpne profiler vises i Jobbmatch og bedriften kan ta ta kontakt med deg direkte. En usynlig profil vises ikke i Karriere Jobbmatch, men du kan bruke den til å sende søknader eller HINT.

2.500 bedrifter i hele landet er på Karriere.no