Skip links

Effektiv rekruttering for SMB

Effektiv rekruttering for SMB

Fyll ut skjemaet, så sender vi deg en lenke til der du laster ned guiden.

En guide med tips til hvordan din bedrift kan oppnå mer effektiv rekruttering. Du trenger ikke å være rakettforsker for å oppnå bedre resultater. Det er finnes muligheter for å spare tid, penger og komme i kontakt med flere og kanskje bedre kandidater neste gang dere trenger flere folk.

Innledning

Rekrutteringsprosessen er et pågående prosjekt som omhandler bedriftens anseelse, markedsføring, oppsamling av gode kandidater og ansettelse. Mange bedrifter har et bevisst forhold til hele rekrutteringsprosessen og jobber langsiktig for å få inn gode medarbeidere. Bedriftene som gjør dette sparer både penger og tid, og samtidig oppnår bedre resultater. 

Jevnt arbeid med det som ofte kalles employer branding øker bevisstheten og den positive oppfattelsen av bedriften utad. Med en god employer branding-strategi er det større sjanse for å tiltrekke seg de rette personene når du har en ledig jobb. 

Et rekrutteringsverktøy vil hjelpe deg med å holde orden på alle oppgavene som skal gjøres gjennom hele rekrutteringsprosessen. Ved bruk av et slikt system vil du unngå mye ekstra arbeid ettersom alt blir registrert ett sted og alle ressurser du trenger er tilgjengelige; håndtering av CV-er og søknader, annonsekjøp og kommunikasjon med jobbsøker.

Hvordan kan små og mellomstore bedrifter også oppnå samme resultater som store kjente bedrifter? Hvordan skal de nå ut til de beste kandidatene?

Gå til skjema for å laste ned